KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti

10 august, 2021
1 comunicat landscape fara sponsori jpg jpeg

Kiss FM, Magic FM şi Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti: patru zile de neuitat, alături de unii dintre cei mai iubiţi artişti din Romania şi hiturile lor, între 12 şi 15 august, în Portul Constanţa, la Poarta 1.

Pe 12 august Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony şi Voltaj & Simona Strungaru Symphonics vor deschide festivalul KIMARO cu o seară Electro Symphonic.

Seara de 13 august îi aduce pe scena KIMARO pe Direcţia 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana şi  Ştefan Bănică, iar în deschidere publicul le va descoperi pe Tiny Tigers, patru tinere extrem de talentate.

Pe 14 august vin pe scena KIMARO Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R şi Smiley. Seara  de 14 august va fi deschisă de Yuka, o artistă de 16 ani, câştigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani, dar şi de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzica de la 5 ani.

KIMARO încheie seria concertelor pe 15 august cu un line-up rock legendar: Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama şi Phoenix.

Experienţa de festival este completată pe parcursul celor patru zile de o zonă gastronomică, food trucks şi baruri cu o oferta variată de "street food" de la mâncare indiană la burgeri şi îngheţată artizanală, de la cocktailuri la selecţie de vinuri spumante, plus alte delicii.

Zona de food se deschide zilnic de la orele 16:00, iar concertele încep în fiecare zi la orele 18:00.

Accesul publicului în cadrul evenimentului  KIMARO este gratuit şi se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obţine de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:

Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);

Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);

Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

În funcție de evoluția situației epidemiologice, de normele legale și recomandările emise de către autoritățile competente, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a adopta măsuri şi/sau restricții suplimentare privind accesul la eveniment. Nu este permis accesul în spaţiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuţite, băuturi, mâncare, substanţe interzise.

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANŢA, prezentat de Kiss FM, Magic FM şi Rock FM.

Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg