Kinga Szostko, poloneza care luptă împotriva lui Putin pe Tinder. Ce idee îndrăzneaţă a avut femeia

18 martie, 2022
1 fotojet 21 jpg jpeg

În vremurile în care dezinformarea, manipularea sau cenzura au atins cote paroxistice, o femeie din Polonia luptă împotriva lui Putin într-o manieră paşnică, dar care poate avea un succes răsunător.

Tânăra poloneză şi-a făcut cont pe Tinder pentru a le arăta ruşilor imaginile dezastrului din Ucraina! Femeia ingenioasă a apelat la aplicaţia Tinder pentru a lupta împotriva dezinformării şi pentru a le spune ruşilor despre atrocităţile comise în Ucraina, inspirată de serialul de succes The Tinder Swindler, difuzat pe Netflix.

8 capturekinga2 png png

Kinga Szostko din Gdynia a creat un cont fals cu numele ei scris în alfabetul chirilic, spunând că a absolvit facultatea de Drept la Moscova şi că trăieşte în capitala Rusiei. În felul aceasta, a ajuns la bărbaţii ruşi care erau în căutare de partenere pentru a le arăta ce se întâmplă, cu adevărat, în Ucraina. A dorit să spargă vălul de cenzură şi să le arate ruşilor că ”operaţiunea militară specială”, cum o numeşte Putin, este război în toată regula. În car mor civili nevinovaţi, inclusiv copii.

Kinga Szostko şi-a încărcat fotografiile reale pe Tinder, iar când bărbaţii dădeau swipe, vedeau şi ororile războiului. Femeia de 40 de ani a mărturisit că i-a venit ideea când a văzut pe Instagram imagini ale măcelului din Ucraina şi s-a gândit că ceva trebuie făcut. Aşa că a acţionat. Probabil că aşa se vor mişca lucrurile, fiecare să facă o mică parte, tot ce poate, ca mesajul să ajungă unde trebuie.

Tinder încă nu a fost restricţionat în Rusia, aşadar Kinga a considerat lucrul acesta oportunitatea ideală pentru a le arăta câtorva ruşi realitatea atât de obstrucţionată de media controlată politic.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg