Kirk Douglas a agresat-o sexual pe Natalie Wood când ea era adolescentă. Ce mărturii cutremurătoare face sora actriţei

5 noiembrie, 2021
1 fotojet 6 jpg jpeg

Lana Wood vine cu acuzaţii bombă legate de viaţa surorii sale, Natalie Wood. Pe 9 noiembrie, va ieşi pe piaţă cartea ”Sora cea mică”, care are subtitlul ”Investigaţia mea legată de moartea misterioasă a lui Natalie Wood”.

Zvonul exista de mult la Hollywood, iar acum Lana îl confirmă, odată cu apariţia acestei cărţi. Celebrul actor Kirk Douglas a agresat-o sexual pe Natalie Wood când ea era adolescentă, într-o cameră de hotel din Los Angeles.

Lana, acum în vârstă de 75 de ani, îşi reaminteşte că actriţa i-a povestit câţiva ani mai târziu toate detaliile sordidei întâmplări, din vara lui 1955, de la Chateau Marmont, unde mama fetelor, Maria Zakharenko, aranjase o întâlnire între fata sa şi actorul celebru care îl juca pe Spartacus şi care avea atunci peste 30 de ani.

Femeia sperase să o ajute pe fiica sa, să cunoască oameni şi să i se deschidă o uşă în cetatea filmului. Avea credinţa că cineva celebru precum Kirk ar putea să o ajute.

Lana, care avea 8 ani atunci, a povestit AP că ştia că ceva nu era în ordine, când sora sa cea mare a revenit de la întâlnire. Avea să afle ani mai târziu că actorul faimos a agresat-o sexual pe Natalie Wood. Actriţa din ”Miracolul de pe strada 34” a revenit acasă supărată, a trântit uşa şi şuşotea cu mama sa. Autoarea cărţii dedicată morţii lui Natalie Wood din 1981 oferă detalii cutremurătoare în romanul ce va apărea pe piaţă pe 9 noiembrie.

Natalie i-a mărturisit totul surorii sale când aceasta a crescut. ”Mi-a făcut rău, Lana!”, spune aceasta că i-ar fi dezvăluit sora sa.

”Eram îngrozită, eram confuză”, a declarat actriţa de mai târziu, nominalizată la Oscar. Principalul obiectiv al cărţii ”Little Sister” se axează pe moartea misterioasă a actriţei Natalie Wood, când avea doar 43 de ani. Deşi anchetatorii au concluzionat că moartea a survenit prin înec, multe persoane, inclusiv Lana, sunt convinse că soţul răposatei vedete, Rober Wagner, este implicat în nenorocire.

Kirk Douglas a recunoscut în autobiografia sa: ”Sunt un nemernic, pur şi simplu.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg