Kirsten Dunst: confesiuni dureroase

8 decembrie, 2010

Actriţa a vorbit într-o revistă americană despre perioada în care a fost internată într-o clinică de reabilitare din Utah. S-a scris despre tratamentul pe care l-a urmat acum doi ani la centrul Cirque Lodge că a fost unul de dezintoxicare – pentru a scăpa de dependenţa de alcool şi droguri. Kirsten (28) vine acum însă şi declară că, de fapt,

Actriţa a vorbit într-o revistă americană despre perioada în care a fost internată într-o clinică de reabilitare din Utah.

S-a scris despre tratamentul pe care l-a urmat acum doi ani la centrul Cirque Lodge că a fost unul de dezintoxicare – pentru a scăpa de dependenţa de alcool şi droguri. Kirsten (28) vine acum însă şi declară că, de fapt, a fost vorba de o luptă cruntă cu depresia. Şi atât. „Ştiu ce-nseamnă să te simţi pierdut cu totul, să nu mai poţi face diferenţa dintre bine şi rău”, spune ea. Eşecurilor sentimentale li s-au adăugat insatisfacţiile pe plan profesional.

„Mi-am închipuit multă vreme că voi fi actriţă toată viaţa. Apoi am ajuns într-un punct în care nu mai înţelegeam de ce fac asta”, a spus ea, adăugând că familia şi prietenii au fost alături de ea, în toată această perioadă îngrozitoare. Privind din acest unghi, rolul ei din filmul recent lansat, All Good Things, unde joacă alături de Ryan Gosling, pare a fi şi unul care confirmă revenirea lui Kirsten. Vedeta spune că abia după ce şi-a învins demonii personali a reuşit să îşi asume personajul din această peliculă.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg