Kirstie Alley a avut întotdeauna sentimente puternice pentru Travolta. Cum a tratat-o el

28 iulie, 2021
7 travolta1 jpg jpeg

John Travolta nu reprezintă pentru Kirstie Alley doar unul dintre puţinii prieteni rămaşi, ci şi marea ei dragoste.

Alley a recunoscut că, în ciuda faptului că s-a împrietenit cu regretata soţie a lui Travolta, Kelly Preton  i-au trebuit ani ca să treacă peste sentimentele ei  faţă de actor. „Kelly îmi arunca expresii de genul:„ Flirtezi cu soţul meu? ” Şi răspunsul a fost da ", a mărturisit, cu sinceritate, actriţa, de 70 de ani.

În 2018, Alley a dezvăluit: „Îl iubesc în continuare”. O persoană din anturajulor celor doi a recunoscut că actriţa l-a privit pe Travolta ca pe marea ei dragoste pierdută, deşi nu se poate spune acelaşi lucru de sentimentele care l-au încercat pe Travolta.

Kirstie priveşte la timpul petrecut cu John ca la o poveste de dragoste, dar el nu a a fost niciodată interesat de ea în plan amoros. “Totuşi, s-au susţinut reciproc"

Cu toate astea, Alley are convingerea că au împărţit aceleaşi sentimente pe vremea când jucau în comedia romantică Uite cine vorbeşte. Actriţa spune că nu a acţionat pentru că era  căsătorită în acel moment cu al doilea soţ, Parker Stevenson . „A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată, pentru că eram îndrăgostită nebuneşte de Travolta”.

„Dacă nu aş fi fost căsătorită, aş fi plecat şi m-aş căsătorit cu el”, a spus vedeta în 2018, în timp ce apărea la Big Brother UK, „Acum aş fi fost într-un avion, pentru că el are propriul său avion”.

Conexiunea pe ecran nu este însă singurul lucru pe care l-au împărţit. Amândoi sunt practicanţi ai scientologiei. Travolta s-a alăturat controversatei biserici în 1975, iar Alley patru ani mai târziu.

În timp ce mariajul lui Alley cu Stevenson s-a încheiat în 1997, Travolta a rămas căsătorit cu soţia sa cu sa, cu care are doi copii, pe fiica Ella , 21 de ani, şi pe fiul său Benjamin , 10 ani, pâna la moartea acesteia, în iulie anul trecut, la vârsta de 57 de ani, din cauza cancerului de sân. Cuplul a mai pierdut un fiu, pe Jett, care a murit la 16 ani, în 2009, după ce a suferit o criză în timp ce se afla la casa de vacanţă a familiei.

Deşi Alley şi Travolta sunt acum singuri, starul Pulp Fiction nu are niciun interes să reia întâlnirile amoroase. „ Există o mulţime de femei cărora le-ar plăcea să iasă cu el.John este flatat, dar pur şi simplu nu-l interesează".Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg