Kirstie Alley, la 70 de ani. Ce frumoasă era actriţa în miniseria Nord şi Sud, atunci când s-a îndrăgostit de Patrick Swayze!

12 ianuarie, 2021
1 profimedia 0137126702 jpg jpeg

Kirstie Alley, una dintre cele mai cunoscute actriţe ale anilor ′80, împlineşte azi 70 de ani.

Vorbim despre o actriţă retrasă, oarecum, din activitate, şi care a fost prinsă, în ultima perioadă, într-o serie de controverse legate de sprijinirea candidaturii lui Donald Trump la preşedinţie. Cunoscută mai ales din seria de filme Uite cine vorbeşte, în care a jucat alături de John Travolta, Kirstie are amintiri frumoase şi din vremurile în care filma alături de regretatul Patrick Swayze pentru miniseria "Nord şi Sud", despre războiul civil din America.

3 nord si sud jpg jpeg

În această sagă difuzată începând cu anul 1985, Kirstie o intrepreta pe frumoasa Virgilia Hazard, o înfocată susţinătoare a drepturilor femeilor şi a foştilor sclavi din America. Tânără, suplă şi cu acei ochi verzi care au făcut-o faimoasă, Kirstie se afla, atunci, la apogeul frumuseţii ei. Colegul ei de platouri, Patrick Swayze, era la rândul lui deosebit de chipeş, iar actriţa a recunoscut peste ani că a căzut victimă sex-appealului acestuia.

4 profimedia 0222402118 jpg jpeg

Deşi amândoi erau căsătoriţi, Kirstie a mărturisit că ea şi Patrick s-au apropiat atât de mult, încât aceasta aproape că l-a implorat să se culce cu ea: "Vreau să fac dragoste cu tine. Nu-mi mai pasă, hai s-o facem şi gata!". Cu toate acestea, Patrick (care avea să moară în 2009, din cauza cancerului) a refuzat-o pe loc, cu atât mai mult cu cât actriţa era şi beată atunci când i-a făcut această propunere.

Chiar şi aşa, Alley susţine că, deşi ea şi Patrick nu au făcut nimic fizic, au avut o puternică legătură emoţională, ceea ce poate fi tradus tot ca o aventură extraconjugală.

Foto: Profimedia, ImdbRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg