Kit Harington, despre sărutul cu Emilia Clarke, din ”Game of Thrones”. Ce spune soţia lui, actriţa Rose Leslie?

15 aprilie, 2019
1 kit harington sarut emilia clarke jpg jpeg

Primul episod al ultimei serii ”Game of Thrones” este live, iar fanii sunt extaziaţi. Însă, nu numai ei! Şi actorul principal, Kit Harington, se bucură că acesta a fost difuzat şi că poate vorbi, în sfârşit, despre scenele filmate.

Recent, Kit Harington a vorbit despre sărutul cu colega lui de platou, actriţa Emilia Clarke, cu care este bun prieten, de altfel. Starul ”Game of Thrones” a recunoscut că a fost foarte „ciudat” să o sărute pe una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Situaţia a fost cu atât mai incomodă cu cât Emilia este bună prietenă şi cu soţia actorului, Rose Leslie. ”Eu şi Emilia suntem buni prieteni de şapte ani încoace, iar să ne sărutăm a fost tare ciudat. Eu, Emilia şi Rose suntem buni prieteni, şi chiar dacă suntem actori şi asta ne e meseria, tot a fost ceva ciudat să luam cina împreună azi şi a doua zi să filmăm scena în care ne-am sărutat”, a povestit Kit Harington pentru The Mirror.

jon snow si iubita gettyimages 1140236384 jpg jpeg

Totuşi, Kit spune că n-a fost chiar atât de ”greu” să-şi sărute co-starul, motivând că Emilia este ”minunată”. Amintim că actorul şi-a cunoscut actuala soţie tot pe platourile de filmare ale serialului ”Game of Thrones”, el fiind în rolul lui Jon Snow, în timp ce Rose Leslie îi dădea viaţă ”sălbaticei” de care acesta s-a îndrăgostit.

2 rose leslie harry jpg jpeg

Kit a vorbit, însă, şi despre faptul că el a fost tare gelos s-o vadă pe soţia lui sărutându-se cu un alt bărbat, pe platourile de filmare. ”Am fost să văd un film pe care Rose l-a făcut, se numeşte ”Honeymoon”, în care ea petrece jumătate de film sărutându-se cu prietenul meu, Harry Treadaway. Timp de cinci minute a trebuit să-mi închid ochii, căci nu suportam să văd. Stăteam între Rose şi Harry şi a fost îngrozitor”, povesteşte jovialul actor.Recente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg