Kit Harington, despre sărutul cu Emilia Clarke, din ”Game of Thrones”. Ce spune soţia lui, actriţa Rose Leslie?

15 aprilie, 2019
1 kit harington sarut emilia clarke jpg jpeg

Primul episod al ultimei serii ”Game of Thrones” este live, iar fanii sunt extaziaţi. Însă, nu numai ei! Şi actorul principal, Kit Harington, se bucură că acesta a fost difuzat şi că poate vorbi, în sfârşit, despre scenele filmate.

Recent, Kit Harington a vorbit despre sărutul cu colega lui de platou, actriţa Emilia Clarke, cu care este bun prieten, de altfel. Starul ”Game of Thrones” a recunoscut că a fost foarte „ciudat” să o sărute pe una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Situaţia a fost cu atât mai incomodă cu cât Emilia este bună prietenă şi cu soţia actorului, Rose Leslie. ”Eu şi Emilia suntem buni prieteni de şapte ani încoace, iar să ne sărutăm a fost tare ciudat. Eu, Emilia şi Rose suntem buni prieteni, şi chiar dacă suntem actori şi asta ne e meseria, tot a fost ceva ciudat să luam cina împreună azi şi a doua zi să filmăm scena în care ne-am sărutat”, a povestit Kit Harington pentru The Mirror.

jon snow si iubita gettyimages 1140236384 jpg jpeg

Totuşi, Kit spune că n-a fost chiar atât de ”greu” să-şi sărute co-starul, motivând că Emilia este ”minunată”. Amintim că actorul şi-a cunoscut actuala soţie tot pe platourile de filmare ale serialului ”Game of Thrones”, el fiind în rolul lui Jon Snow, în timp ce Rose Leslie îi dădea viaţă ”sălbaticei” de care acesta s-a îndrăgostit.

2 rose leslie harry jpg jpeg

Kit a vorbit, însă, şi despre faptul că el a fost tare gelos s-o vadă pe soţia lui sărutându-se cu un alt bărbat, pe platourile de filmare. ”Am fost să văd un film pe care Rose l-a făcut, se numeşte ”Honeymoon”, în care ea petrece jumătate de film sărutându-se cu prietenul meu, Harry Treadaway. Timp de cinci minute a trebuit să-mi închid ochii, căci nu suportam să văd. Stăteam între Rose şi Harry şi a fost îngrozitor”, povesteşte jovialul actor.Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg