Klaus Iohannis, baie de mulţime la Constanţa FOTO

15 august, 2017
Klaus Iohannis Ziua Marinei jpeg

Prezent la festivităţile dedicate Zilei Marinei Române, preşedintele a mers în mijlocul mulţimii adunate pe faleza din Constanţa.

image

Forţele Navale Române au ales, în premieră, ca anul acesta să celebreze Ziua Marinei Române alături de publicul larg, deschizând întreaga faleză din faţa Comandamentului Flotei din Constanţa. Deschiderea falezei din faţa Comandamentului Flotei din Constanţa reprezintă o premieră în istoria acestui organizării acestui spectacol naval.

Preşedintele s-a bucurat de mulţimea de oameni strânsă la serbările mării şi, după un discurs în care a amintit de  importanţă strategică a zonei Mării Negre din punct de vedere militar, politic, economic, cultural şi social, a mers să-şi salute susţinătorii.

În desfăşurarea evenimentelor au fost implicaţi 3.000 de militari de la Forţele Navale, în timp ce forţele aliate - Statele Unite şi Marea Britanie - au fost prezente cu un avion de căutare a submarinelor, respectiv cu avioane Typhoon cantonate în prezent la baza de la Mihail Kogălniceanu.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg