Klaus Iohannis, într-o ipostază mai puţin obişnuită. Cum a mers la "marea împădurire" FOTO&VIDEO

6 martie, 2020
1 klaus iohannis plantare o padure cat o tara 6 jpg jpeg

Preşedintele României le-a oferit reporterilor ocazia de a-l vedea pe teren, într-un context mai casual decât de obicei.

Klaus Iohannis şi-a scos echipa la "iarbă verde", într-un efort de-a susţine activ campania noului ministru al Mediului, Costel Alexe, care pare pus pe fapte mari. Anume, stoparea defrişărilor din România şi reîmpădurirea masivă.

E vorba despre evenimentul de lansare a Campaniei naţionale de împădurire "O pădure cât o ţară", de la Ulieşti, în judeţul Dâmboviţa. Potrivit Ministerului Mediului, campania are deja deschise peste 13.000 de şantiere de împădurire, dispuse la nivel naţional, în toate judeţele ţării, prin care se urmăreşte plantarea a peste 2.500 de păduri de la ZERO, completate alte 7.000 de păduri tinere, şi împădurite circa 1.000 hectare de terenuri degradate.

3 klaus iohannis plantare o padure cat o tara 4 jpg jpeg

Pentru a da un exemplu personal, Klaus Iohannis, însoţit de liderul PNL, Ludovic Orban, de premierul desemnat, Florin Cîţu, şi de ministrul mediului, Costel Alexe, a mers pe teren.

5 klaus iohannis plantare o padure cat o tara 5 jpg jpeg

"Trebuie să fim foarte conştienţi că problema climei este una cât se poate de serioasă", a spus Klaus Iohannis, care a venit la Ulieşti în echipament adecvat. "Încălzirea globală este un fapt şi pentru noi poate să fie un fapt foarte negativ, mai ales aici, în sudul ţării, există pericolul să se formeze zone deşertice. Or asta, cu siguranţă, nu vrem", a mai spus acesta. Şi, înarmat cu o cazma, preşedintele a plantat unul dintre primii copaci din această campanie entuziastă.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate