Kourtney Kardashian începe să-și revină, la 10 luni după încheierea tratamentului de fertilizare in vitro

9 decembrie, 2022
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg

Kourtney Kardashian e de părere că a traversat infernul. Din dorința de a mai face un copil, bruneta în vârstă de 43 de ani a avut o sumedenie de probleme. Vedeta s-a confruntat cu stări de rău, simptome asociate menopauzei și exces ponderal.

Au trecut 10 luni de când a încheiat tratamentul FIV, iar Kourtney Kardashian mărturisește că abia acum începe să revină la viață. S-a filmat în timpul unui antrenamenent pe banda de alergare și a dorit să transmită un mesaj femeilor aflate în aceeași situație: Starea se va îmbunătăți, la un moment dat.

kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf jpg

Kourtney Kardashian atrage atenția asupra dezechilibrului de efort între viitorii părinți și spune că așteaptă ziua când și bărbații care doresc să fie tați se supun tratamentelor, nu doar femeile.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în luna mai, după un an de relație. Au fost transparenți în legătură cu dorința lor de a-și extinde familia. Bruneta a mărturisit cu sinceritate: ”Nu a fost cea mai bună experiență.”

Vedeta are deja trei copii, cu Scott Disick, fostul său soţ: pe Mason, în vârstă de 12 ani, Penelope, de 10 ani, şi Reign, de 7 ani.

Kourtney Kardashian a șocat anul acesta și când a dezvăluit că a fost sfătuită să bea lichid seminal de 4 ori pe săptămână, pentru a-și spori fertilitatea. a uimit opinia publică după ce a declarat în serialul de reality show în care participă că un medic i-a recomandat să-i bea sperma lui Barker de patru ori pe săptămână, pentru a-și echilibra glanda tiroidă.

Kourtney a lansat în acest reality show, "The Kardashians” o ipoteză care, potrivit specialiștilor, nu are niciun fundament științific, scrie The Insider.

Kardashian, care nu și-a nominalizat doctorul, a menționat că acest specialist în fertilitate i-ar fi spus că ingerarea lichidului seminal de patru ori pe săptămână îi va normaliza hormonii, îi va echilibra tiroida. Barker a fost încântat de sfatul așa zis medical pe care soția sa l-a primit și a exclamat: ”Îl iubesc pe doctorul ăsta.”

Acum, când se află în proces de revenire post FIV, Kourtney Kardashian mărturisește că a pus cam multă presiune pe ea însăși, din această dorință nebună de a face un copil cu Barker. De la înverșunare, vedeta TV a ajuns la acceptare. Ia în calcul și posibilitatea de a nu mai deveni niciodată mamă și acceptă situația. Poate s-a mai calmat înțelegând că dacă fizic ea nu mai poate, soluțiile nu sunt încheiate. Poate, întocmai ca sora sa Khloe, Kourtney Kardashian va apela la o mamă purtătoare. Sau, de ce nu, la adopție?

Travis este fascinat de eforturile femeilor și recunoaște că uneori.. prea mult e mult prea mult. Și rockerul are copii dintr-un mariaj anterior cu Shanna Moakler: fiul Landon, de 18 ani, și fiica Alabama, de 16. El a fost tată și pentru fiica de 22 de ani a fostei soții, cu care este în relații foarte bune.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}