Kourtney Kardashian începe să-și revină, la 10 luni după încheierea tratamentului de fertilizare in vitro

9 decembrie, 2022
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg

Kourtney Kardashian e de părere că a traversat infernul. Din dorința de a mai face un copil, bruneta în vârstă de 43 de ani a avut o sumedenie de probleme. Vedeta s-a confruntat cu stări de rău, simptome asociate menopauzei și exces ponderal.

Au trecut 10 luni de când a încheiat tratamentul FIV, iar Kourtney Kardashian mărturisește că abia acum începe să revină la viață. S-a filmat în timpul unui antrenamenent pe banda de alergare și a dorit să transmită un mesaj femeilor aflate în aceeași situație: Starea se va îmbunătăți, la un moment dat.

kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf jpg

Kourtney Kardashian atrage atenția asupra dezechilibrului de efort între viitorii părinți și spune că așteaptă ziua când și bărbații care doresc să fie tați se supun tratamentelor, nu doar femeile.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în luna mai, după un an de relație. Au fost transparenți în legătură cu dorința lor de a-și extinde familia. Bruneta a mărturisit cu sinceritate: ”Nu a fost cea mai bună experiență.”

Vedeta are deja trei copii, cu Scott Disick, fostul său soţ: pe Mason, în vârstă de 12 ani, Penelope, de 10 ani, şi Reign, de 7 ani.

Kourtney Kardashian a șocat anul acesta și când a dezvăluit că a fost sfătuită să bea lichid seminal de 4 ori pe săptămână, pentru a-și spori fertilitatea. a uimit opinia publică după ce a declarat în serialul de reality show în care participă că un medic i-a recomandat să-i bea sperma lui Barker de patru ori pe săptămână, pentru a-și echilibra glanda tiroidă.

Kourtney a lansat în acest reality show, "The Kardashians” o ipoteză care, potrivit specialiștilor, nu are niciun fundament științific, scrie The Insider.

Kardashian, care nu și-a nominalizat doctorul, a menționat că acest specialist în fertilitate i-ar fi spus că ingerarea lichidului seminal de patru ori pe săptămână îi va normaliza hormonii, îi va echilibra tiroida. Barker a fost încântat de sfatul așa zis medical pe care soția sa l-a primit și a exclamat: ”Îl iubesc pe doctorul ăsta.”

Acum, când se află în proces de revenire post FIV, Kourtney Kardashian mărturisește că a pus cam multă presiune pe ea însăși, din această dorință nebună de a face un copil cu Barker. De la înverșunare, vedeta TV a ajuns la acceptare. Ia în calcul și posibilitatea de a nu mai deveni niciodată mamă și acceptă situația. Poate s-a mai calmat înțelegând că dacă fizic ea nu mai poate, soluțiile nu sunt încheiate. Poate, întocmai ca sora sa Khloe, Kourtney Kardashian va apela la o mamă purtătoare. Sau, de ce nu, la adopție?

Travis este fascinat de eforturile femeilor și recunoaște că uneori.. prea mult e mult prea mult. Și rockerul are copii dintr-un mariaj anterior cu Shanna Moakler: fiul Landon, de 18 ani, și fiica Alabama, de 16. El a fost tată și pentru fiica de 22 de ani a fostei soții, cu care este în relații foarte bune.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg