Kourtney Kardashian şi Travis Barker s-au logodit. Iată imaginile cu momentul emoţionant

18 octombrie, 2021
1 logodna png png

Fericire mare în cuplul Kourtney Kardashian şi Travis Barker. Cei doi îndrăgostiţi s-au logodit şi au împărtăşit cu fanii momentul lor emoţionant.

Travis Barker i-a dat inelul ieri, pe o plajă supebă din Montecito, California. În felul acesta, iubirea lor trece la un alt nivel. Cei doi au o relaţie de aproximativ nouă luni.

Cântăreţul a organizat un adevărat decor romantic, rupt parcă din cele mai siropoase filme de dragoste. A îngenuncheat în faţa iubitei sale şi a cerut-o de soţie.

Barker, în vârstă de 45 de ani, vrea să se însoare cu Kourtney, în vârstă de 42 de ani şi a organizat în amănunt emoţionanta cerere în căsătorie, pe plaja hotelului Rosewood Miramar Beach, cu un decor spectaculos format din lumânări albe şi trandafiri roşii. Artistul excentric a purtat un tricou alb cu dungi negre la marele eveniment, în timp ce Kourtney Kardashian a fost drapată în negru, având o alură foarte rock de când este iubita cântăreţului.

Bruneta a confirmat veştile pe pagina sa de socializare, postând fotografii de la emoţionantul moment, dar şi cu inelul, o superbă bijuterie cu diamant oval. Cei doi se cunosc de mult timp şi erau prieteni înainte de a începe o relaţie amoroasă la începutul lui 2021.

Atiana De La Hoya, fosta fiică vitregă a lui Barker a publicat şi ea o poză cu inelul lui Kourtney.

Barker a fost însurat cu Melissa Kennedy între anii 2001 şi 2002 şi cu Shanna Moakler, între anii 2004 – 2008. Are cu Moakler două fiice, Landon şi Alabama, dar este apropiat şi de Atiana De La Hoya, fiica lui Moakler dintr-o căsnicie anterioară.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg