Kris Jenner, la fel de sexy ca fiicele sale. Iat-o în costum de baie!

31 iulie, 2017
kris jenner png

A declarat de nenumărate ori, în timpul reality-show-ului ei, că poartă adesea hainele fiicelor ei, aşa că nu ne miră foarte tare că are o siluetă tonifiată la cei 61 de ani. Totuşi, până acum, nu s-a mai lăsat fotografiată niciodată în costum de baie.

Kris are cinci fete şi un băiat

Kris Jenner a renunţat la inhibiţii şi le-a arătat tuturor de unde moştenesc fetele Kardashian-Jenner genele bune. În vârstă de 61 de ani, Kris este una dintre cele mai sexy bunicuţe de la Hollywood, bucurându-se de forme generoase, asemenea celor cinci fete ale ei.

Kris Jenner le-a făcut o surpriză de proporţii fanilor ei internauţi. Dacă până acum obişnuia să posteze numai cadre laudative la adresa fetelor sale, acum aceasta şi-a făcut curaj să se lase fotografiată în costum de baie.

Văzând-o nu putem decât să constatăm că-n cazul ei vârsta este doar o cifră şi că silueta ei este la fel de reuşită precum a unei femei de 40 de ani. Fiica sa, Khloe, e cea care a postat fotografia, cu mesajul: ”Kris Jenner arată minunat. Acum te văd, mamă. 6 copii şi arăţi aşa!”.

Kris trăieşte din plin viaţa după despărţirea de Bruce Jenner aka Caitlyn Jenner. Are, totuşi, un toyboy!

La scurt timp, au apărut şi alte astfel de reacţii, însă din partea fanilor internauţi. ”Stai puţin, are 60 de ani?”, ”Silueta ei e demenţială. Are 61 de ani!”, ”Wow! Arăţi fabulos!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Kris la această fotografie inedită.

Kris, copii din prima căsătorie şi al doilea soţ, Bruce Jenner

Amintim că starul de reality-show are patru copii din relaţia cu primul soţ, regretatul Robert Kardashian, şi alţi doi cu fostul partener Bruce Jenner, aka Caitlyn Jenner. Kris are şi şase nepoţi: North şi Saint din partea lui Kim, micuţa Dream din partea lui Rob, şi Mason, Penelope şi Reign din partea lui Kourtney Kardashian.

Lamar Odom, Rob Kardashian, Khloe Kardashian Odom, Bruce Jenner, Kim Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Scott DisickRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}