Kris Jenner se mărită cu toyboy-ul!

2 octombrie, 2015
Kris Jenner şi Corey Gamble jpeg

Asta mai lipsea din agitatul peisaj al schimbărilor de orice natură din clanul Kardashian: o nuntă la care diferenţa de vârstă dintre miri să fie de un sfert de secol!

image

Ei bine, da, Kris Jenner vrea să se mărite cu iubitul ei, Corey Gamble. Ea are 59 de ani. El, 33. Dar divorţul de soţul devenit femeie (Bruce Jenner) i-a dat aripi, se pare, lui Kris. Surse apropiate celebrului clan explică, însă, că totul e doar o afacere pentru Kris. Şi aşa cum cele două nunţi ale lui Kim Kardashian au fost gândite ca nişte afaceri mega-profitabile de către matroana familiei, şi pe aceasta Kris o gândeşte ca pe un eveniment bun de exploatat pentru a-şi mări averea. De aceea, plănuieşte să facă nunta pentru ultimul episod din acest sezon al reality show-ului Keeping up with the Kardashians.

"Kris şi-a întrebat fetele ce simt cu adevărat faţă de Corey, fiindcă ea e convinsă că... el e alesul!". Chiar el? Pare o declaraţie de marketing. Kris şi Corey şi-au început relaţia în urmă cu un an, Kim şi Khloe comentând într-unul dintre episoadele reality show-ului lor că nu mai suportă să audă patul izbindu-se de perete în camera mamei sale... Altfel spus, doamna Jenner are o intensă activitate sexuală cu Corey... "Kris şi-a asigurat copiii că banii pe care îi va încasa de pe urma nunţii este doar un bonus, ea fiind realmente îndrăgostită. Totuşi, fetele nu sunt convinse că va funcţiona, fiindcă Gamble a venit ca un pansament după divorţul de Bruce!" Până la urmă, totul e un joc de noroc... După cum îi e şi numele (Gamble).

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg