Kris Jenner stârnește îngrijorări, după mărturisirea recentă: ”Au găsit o tumoare...”

10 mai, 2024

Familia celebră se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări pe sănătate de până acum.

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg

Kris Jenner a participat luni la Gala Met alături de  Corey Gamble. Mama celebrei Kim Kardashian a fost spectaculoasă într-o ținută all-white, celebrând tema evenimentului: ”Frumoasele din pădurea adormită”.

Alta însă este problema care a pus pe jar familia de celebrități.

Așa cum se obișnuiește, a apărut clipul video ce face un rezumat al episodului ce va urma să fie difuzat pe Hulu, legat de viața familiei Kardashian.

Familia Kardashian-Jenner a fost întotdeauna cunoscută pentru deschiderea sa în a-și împărtăși viața publicului. De la relațiile lor până la afacerile lor, nu s-au sfiit niciodată să-și lase milioanele de fani să participe în viața lor. Pe măsură ce se apropie cel de-al cincilea sezon din „The Kardashians”, telespectatorii se pot aștepta la un adevărat rollercoaster, căci familia se confruntă acum cu una dintre cele mai mari provocări pe sănătate.

Trailerul recent lansat pentru sezonul următor le arată pe Kris Jenner, Khloé Kardashian, Kylie Jenner și Kendall Jenner, fiecare oferind câteva imagini din viața lor aglomerată. Cu toate acestea, în mijlocul strălucirii evidente, există un sentiment ciudat când se pune reflectorul pe mama Kris Jenner.

Contextul devine rapid sumbru, după ce bruneta face o dezvăluire cutremurătoare, în urma unui consult medical. Cu lacrimile șiroinde, ea dezvăluie: „Mi-am făcut tomografia. Au găsit un chist și o mică tumoare.”

Gravitatea cuvintelor ei se reflectă în reacția îngrijorată a partenerului ei, Corey Gamble, și a fiicei, Khloé Kardashian.

În trailer există de asemenea, momente emoționante în care protagoniste sunt fiicele ei, Kylie și Kendall Jenner. În timp ce Kylie izbucnește în lacrimi, Kendall își oferă sprijinul în mijlocul veștilor înfricoșătoare.

În timp ce teaser-ul nu face prea multe clarificări, este clar că în sezonul cinci temele legate de sănătate vor domina intriga producției ce rulează pe Hulu și detaliază ca un reality show cu state vechi adevărate situații complicate în care se regăsesc starurile.

Acest ultim capitol promite a fi unul dintre cele mai intense, în care celebra familie alege să împărtășească triumfurile și necazurile lumii.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg