Kristen Stewart aminteşte de despărţirea de Robert Pattinson: ”A fost incredibil de dureroasă”

15 septembrie, 2015
kristen stewart GettyImages 488104876 jpeg

O fi fost ea cea care a cauzat despărţirea, dar asta nu înseamnă că n-a simţit cu vârf şi îndesat efectul acţiunilor sale. La doi ani de la despărţirea de Robert Pattinson, Kristen Stewart retrăieşte momentul ”incredibil de dureros” al separării de cel alături de care forma unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

image

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Beast despre noul film în care joacă alături de Nicholas Hoult, actriţa în vârstă de 25 de ani mărturiseşte că despărţirea de Robert Pattinson, din iulie 2013, a marcat-o profund. ”A fost incredibil de dureroasă. Ugh, aproape m-a ucis.”, a declarat ea pentru respectiva publicaţie.

image

Actriţa a mai mărturisit că în noua peliculă, numită ”Equals”, şi-a ”canalizat” toate acele emoţii pe care le-a simţit atunci când s-a despărţit de Robert, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. „Tot ce-am simţit atunci (n.r. când s-a despărţit) a fost îngrozitor, şi să folosesc acele „simţiri” a fost înfricoşător. (...) Dar, măcar, am putut transforma asta în ceva folositor.”, a mai spus actriţa.

Filmările la pelicula ”Equals” au început în august 2014, când ambii actori ieşiseră din relaţii serioase, ceea ce, culmea, „i-a ajutat” pe cei doi să interpreteze cât mai bine cu putinţă rolurile respective.

Kristen a afirmat că noul său film, sci-fi romantic, este menit să le amintească oamenilor care au suferit în dragoste că este posibil să iubeşti din nou.

Schimbând un pic nota discuţiei, Kristen a mai declarat că primul ei sărut a fost la 14 ani şi că a fost ”respingător”. ”A fost oribil! Scârbos! Nu eram bună la aşa ceva!”, îşi aminteşte amuzată actriţa.

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg