Kristen Stewart, rebela de la Cannes. Cele mai cool coafuri şi outfituri de pe covorul roşu

18 mai, 2018
kristen stewart jpeg

Ea este una dintre membrele juriului de la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, aşa că a apărut de o mulţime de ori pe covorul roşu, ori pe Croazetă sau la petrecerile organizate după ecranizarea unor filme, iar actriţa în vârstă de 28 de ani a reuşit să surprindă de fiecare dată.

A purtat cele mai inedite outfituri de la eveniment, unele atipice, iar machiajul a fost mereu unul dramatic. Să nu mai spunem de coafură care s-a schimbat drastic de la un eveniment la altul, tânăra optând pentru freze punk, wet look, împletituri sau bucle. Ba mai mult, a protestat la Cannes faţă de interdicţia pantofilor fără tocuri înalte la acest eveniment, renunţând la stiletto în faţa fotografilor, ca mai apoi să apară într-o ţinută masculină şi cu pantofi bărbăteşti în picioare.

Iată cele mai cool apariţii ale sale!

Wet look şi dramatic smokey eye în combinaţie cu pantaloni de piele, cămaşă albă , frac şi pantofi fără joc inspiraţie din stilul bărbătesc. Cea mai rebelă de la Cannes!

Aşa s-a îmbrăcat la ecranizarea filmului"Knife + Heart (Un Couteau Dans Le Couer)".

Coafura a fost una excepţională.

Rochie cu dungi, pantofi cu toc, ruj roşu şi o freză romantică. Aşa a arătat Kristen la AIDS Gala în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

A adoptat stilul romantic chic pentru acest eveniment.

Părul prins cu zeci de agrafe argintii a arătat spectaculos.

A defilat pe covorul roşu într-un costum vintage, cu pantaloni albi şi sacou cu inserţii aurii şi borduri negre, alături de pantofi negri din lac. Şi de această dată a impresionat prin faptul că şi-a lăsat abdomenul la vedere, purtând sacoul încheiat la un singur nasture, iar ochelarii de soare retro au făcut-o să pară şi mai interesantă.

A defilat pe covorul roşu alături de mai multe vedete înainte de ecranizarea filmului "Girls Of The Sun (Les Filles Du Soleil)" , acesta fiind un protest tacit faţă de faptul că puţine femei au câştigat premii la Cannes.

A ales o coafură de tip creastă şi un ruj roşu, pentru un aspect cool.

A renunşat la pantofii cu toc înalt pentru a protesta faţă de interdicţia de a purta încălţări comode la Cannes. Îmbrăcată într-o superbă rochie mini, argintie, brodată cu paiete metalice, Kristen a strălucit.

Înainte de ecranizarea filmului "Blackkklansman".

De data aceasta a ales o altă coafură de tip wet look, cu părul aranjat pe spate, machiajul cu nuanţe de vişiniu scoţându-i în evidenţă culoarea ochilor.

A mers pe covorul roşu în picioarele goale.

Spectaculoasă şi foarte elegantă într-o rochie neagră cu valane şi aplicaţii 3 D. Kristen a arătat ca o drama queen la ecranizarea filmului "Everybody Knows (Todos Lo Saben)", optând pentru o coafură cu părul aranjat în bucle, dar şi câteva împletituri discrete.

image

Cea mai interesantă coafură.

La petrecerea Albane by Costes a arătat foarte fashion. A purtat o rochiţă albă şi şi-a machiat ochii într-o culoare puternică- turcoaz.

image

În prima zi a ei la Cannes, pe Croazetă, Kristen a arătat chic într-un costum format din pantaloni slim şi sacou într-o nuanţă de albastru deschis. Kristen şi-a aranjat părul într-o freză de tip punk.

image

Foto: Arhiva OK!, Getty Images, Hepta, Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg