Kurt Russell şi Goldie Hawn au aniversat 34 de ani de relaţie!

27 martie, 2017
86th Annual Academy Awards   Arrivals jpeg

După 34 de ani, cei doi sunt încontinuare îndrăgostiţi unul de altul. Ea şi Kurt Russell alcătuiesc unul dintre cele mai longevive cupluri din Cetatea Filmului. Iar povestea lor spune ceva despre constrângerea actelor maritale, care adesea dă greş. Goldie şi Kurt nu sunt căsătoriţi.

Goldie şi Kurt, la premiile Oscar de anul acesta

Au început să formeze o pereche în timpul filmărilor pentru pelicula „Swing Shift” şi au devenit o familie adevărată, deşi fiecare venea cu un bagaj semnificativ. Cu un an înainte, Goldie pusese punct unei căsnicii de şase ani cu Bill Hudson, cu care avea doi copii, o fată şi un băiat – pe Oliver, azi în vârstă de 41 de ani, şi pe Kate, de 37 de ani, devenită o actriţă la fel de celebră ca mama sa. Ba mai mult, Bill era cel de-al doilea soţ al lui Goldie. Mai fusese căsătorită cu regizorul Gus Trikonis. Aşadar, zâmbetul acela al ei şugubăţ, ochii albaştri irezistibili, perechea ei superbă de picioare şi ţignalele pe care le scăpa în situaţiile de criză din filme, amuzând publicul, făcuseră ceva victime...

Kurt, la rândul lui, era în mijlocul unui divorţ atunci când s-a îndrăgostit de şturlubatica Goldie. Fusese căsătorit timp de patru ani cu actriţa Season Hubley, cu care avea un fiu, pe Boston (35). Niciunul dintre ei nu excelase, aşadar, în arta mariajului. Iar când povestea lor a debutat, nimeni nu le dădea vreo şansă. Erau încă tineri, sexy, în culmea succesului... Aveau doar ingredientele unei aventuri foarte, foarte hot, cu succes la tabloide. Şi totuşi, cele două staruri au depăşit toate aşteptările cu iubirea lor, adunând în jurul lor patru copii  - Kate, Oliver şi Boston, din mariajele lor anterioare, dar şi Wyatt, băiatul lor, venit pe lume în 1986 – plus cinci nepoţi.

Goldie şi Kurt în 1999.

Azi, Kurt şi Goldie se ţin în continuare de mână atunci când sunt surprinşi de paparazzi. „O relaţie de durată n-are legătură cu ideea de mariaj în sine. Ci pur şi simplu cu compatibilitatea şi comunicarea. Iar amândoi trebuie să-şi dorească să construiască ceva. Dacă unul dintre ei nu mai vrea, nu mai are cum să meargă... Şi nici a te pierde în celălalt nu e OK. Kurt a venit dintr-o familie foarte puternică, cu trei surori. Eu, la rândul meu, am avut o familie unită. Asta ne-am dorit şi noi, să ne creştem copiii aşa cum am fost crescuţi şi noi”, spune Goldie.

"Era foarte frumoasă. Dansa bine. Şi avea nişte picioare superbe. Eu aveam 15 ani şi abia începeam să mă uit la lucrurile astea într-un anume fel", povesteşte Kurt despre momentul când a văzut-o prima dată pe Goldie. Se întâmpla în 1966, când jucau amândoi într-un musical Disney. Dar iubirea lor a început abia 17 ani mai târziu, devenind inseparabili. Kate Hudson a marcat şi ea aniversarea printr-o postare impresionantă pe contul ei de Instagram: o fotografie alb-negru cu mama Goldie şi tata Kurt în anii 80, aşa cum îi spune ea bărbatului care a crescut-o. "Love you madly, deeply, profoundly", a scris Kate lângă fotografiea de mai jos.

Kate Hudson a postat această fotografie, urându-le "La mulţi ani împreună" părinţilor ei.

Foto: Getty, InstagramRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg