Kylie Jenner a dezvăluit numele bebeluşului. Fanii au făcut glume pe seama ei

7 februarie, 2018
kylie jenner png

După ce Kim Kardashian, care a devenit mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei femei purtătoare, a stârnit controverse cu numele ales pentru bebeluşul său, acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul mezinei familiei Kardashian-Jenner, Kylie.

image

Bruneta a devenit pentru prima dată mamă pe 1 Februarie, născând o fetiţă minunată care a adus mare bucurie în familie, dar şi în viaţa proapătului tătic, rapperul Travis Scott.

image

După ce şi-a ascuns sarcina timp de 9 luni şi a născut în mare secret, acum Kylie a dezvăluit prima fotografie cu micuţa sa, dar şi numele acesteia. După ce sora sa mai mare şi-a bozat cel de-al treilea copil după oraşul în care soţul său a copilărit, Chicago, iată că mezina şi-a numit fiica în acelaşi stil ciudat. Stormi Webster o cheamă pe micuţă, un nume care seamănă cu o mică furtună.

Kylie a făcut anunţul pe Instagram, iar numele bebeluşului a strânit o serie de glume printre fani care au fost răutăcioşi în comentarii: "Ăsta chiar e numele ei?", a scris un utilizator, în timp ce altul a comentat: "Vreau să spun că suntem siguri că ar putea să prezică vremea!". Fanii au glumit că întâlnirile de familie în casa Kardashian- Jenner vor suna ca un raport meteorologic când vor vorbi despre copiii. "Este Stormi ( de la storm=furtună)? Nu-i decât Reign peste North Chicago."

image

De altfel, astea nu sunt singurele nume ciudate din familie, după ce Kim şi-a botezat prima fiică North West, asocierea cu numele de familie nefiind cea mai fericită alegere, iar pe băieţele  său, Saint. Reign este fiul lui Kourtney, în timp ce North şi Chicago sunt fiicele lui Kim Kardashian. Fanii au făcut repede asocieri haioase, spunând că numele lor combinate seamănă cu un raport meteorologic despre o furtună în nordul oraşului Chicago.

image

Unii au mers atât de departe încât au susţinut că în mintea oamenilor va veni, inevitabil, întrebarea: "Să o fi numit-o după Stormy Daniels?", acest personaj fiind o starletă XXX. Alţii  cread că vârsta lui Kylie (20) a făcut alegerea numelui mai uşor de înţeles. Un utilizator de pe Twitter a scris: "Când lăsaţi o fată de 20 de ani să nască un copil, veţi obţine numele Stormi". Unii au glumit că viitorii copii ai lui Kylie vor avea, probabil, alte nume legate de vreme, inclusiv "Cloudi, Raini, Snowi si Showers".

Foto: Instagram, Twitter, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg