Kylie Jenner: la 17 ani, operată grosolan! Dovada că şi-a pus implanturi în şolduri şi fund

31 martie, 2015
271f06e400000578 3017274  ok i m done kylie shared one more bikini clad snap taken in the a 1 1427673989158 jpeg

Ce să facă, cu asemenea modele în familie, minora s-a lăsat copleşită de imaginea lor, în goana după faimă, şi şi-a mărit considerabil posteriorul.

Am văzut şi revăzut atâtea zeci de poze cu ea în costum de baie, în rochii provocatoare, din faţă şi din spate etc. Dacă până acum exista vreun dubiu că mezina familiei Kardashian ar fi apelat la chirurgie plastică pentru a arăta ca una din surorile ei mai voluptuoase, mult mai celebre ca ea.

image

Ce să facă, cu asemenea modele în familie, minora s-a lăsat copleşită de imaginea lor, în goana după faimă, şi şi-a mărit considerabil posteriorul.

Problema mai gravă e vârsta, nu operaţia estetică în sine, dar şi faptul că arată atât de nenatural! În ultimele fotografii postate de brunetă, în costum de baie, etalându-şi formele artificiale, Kylie ne-a arătat clar că şi-a pus într-adevăr implanturi în şolduri şi fund, pentru a avea trup de clepsidră.

image

Trist este că în câţiva ani, va arăta mai bătrână decât surorile ei, căci operaţiile nu sunt niciun elixir al tinereţii, din contră, pare că-i adaugă atât de mulţi ani pe chip! Iar efectele atât de pregnante ale retuşurilor disperate ale corpului ei nu o ajută deloc, din contră. Picioarele ei par mari şi distanţate, iar şoldurile par desprinse din alt trup. Şi nici că mama ei s-ar ocupa de ea, această Kris Jenner, matroana clanului de aproape 60 de ani care se vrea o femeie veşnic cool, modernă şi matură.

Înainte:

image


Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg