Kylie Jenner: “nu am făcut operaţii estetice”. Ce spun pozele?

22 septembrie, 2015
kylie jenner boob job 620x713 jpeg

Tânăra senzaţie de 18 ani a clanului K neagă şi acum că şi-ar fi pus implanturi mamare ori că s-ar fi operat chirurgical, lucru de care ne este foarte greu să nu ne îndoim. Avem atâtea exemple de poze postate chiar de Kylie cu decolteul amplu la vedere, iar bustul ei dispune de o schimbare destul de mare “înainte şi după” . Şi dacă…?

Nu. Noi tindem să credem că şi-a mărit sânii, date fiind pozele de acum un an-doi şi cele recente. De ce minunăţie de push-up să dispui ca să schimbi atât de radical imaginea? Dar postarea sa de pe site-ul lui Kylie ţine morţiş să ne arate secretul ei: un sutien Victoria’s Secret, a cărui utilizare practică şi fotografiată de starletă îi cam taie din prezumţia de “vinovăţie”.

image

Tânăra a arătat că, doar cu ajutorul unui sutien cu push-up, sânii ei par mult mai mari (cu două numere) şi că aceasta este explicaţia pentru care mulţi o acuză că şi-a pus implanturi. Dar am văzut-o şi în costum de baie şi tare greu ne este s-o credem pe cuvânt…

image

În orice caz, pe 21 septembrie, mezina Kardashian a ţinut să precizeze oficial, încă o dată, că nu este operată. A admis, totuşi, că a apelat la fillere – injecţii cu substanţe de umplere precum cele pentru buze (botox) şi că ia în calcul chirurgia plastică pe motiv că… îmbătrâneşte.

“Adevărul e că, pe măsură ce-am îmbătrânit, m-am îngrăşat 7 kg şi corpul meu s-a schimbat. Da, am folosit fillere. Am lucrat cu cei mai buni artişti de make-up care m-au învăţat multe trucuri uimitoare pentru a mă face să mă simt încrezătoare în mine şi abia aştept să împărtăşesc asta cu voi.” Şi referitor la operaţiile estetice, răspunsul ei a fost diplomat: “Niciodată să nu spui niciodată”.

image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg