Kylie Minogue: ”Am nevoie de celebritate şi de tot ce presupune ea”

9 septembrie, 2015
Australian singer Kylie Minogue poses for 'Sloggi' new underwear campaign jpeg

Când hitul ei I Should Be So Lucky a ajuns no.1 în Marea Britanie, în 1988, nimeni n-a fost mai uimit de succesul ei de peste noapte decât Kylie însăşi. Căci abia se împlinea anul după ce, din întâmplare, ci­neva o remarcase în timp ce cânta cu colegii ei din serialul Neighbours într-un spectacol caritabil, în Melbourne, ceea ce avea s-o pro­pulseze tocmai în biroul lui Pete Waterman din Londra, unde a semnat primul contract.

image

Pentru o cvasi-necunoscută precum Kylie, născută într-o familie australiană de condi­ţie medie, cu un tată contabil şi o mamă fostă dansatoare, acesta avea să fie începutul tu­turor lucrurilor mari. Avea doar 20 de ani şi ceva experienţă în faţa camerelor de filmat, ea cochetând atunci cu actoria. Practic, ea şi sora ei mai mică, Danii, erau artistele fami­liei, împinse de la spate de mama lor, Carol Jones, care retrăia astfel emoţiile unei fragile cariere artistice, demult apuse. Aşa se face că, la nici 12 ani, Kylie avea deja la activ câ­teva roluri mici în seriale precum Skyways şi The Sullivans, înainte să primească unul din­tre rolurile principale în The Henderson Kids. Asta în timp ce Danii făcea furori cu vocea ei în cadrul emisiunii Young Talent Time. Şi Kylie a ajuns să cânte în acest format, trei ani mai târziu, dar avea mai mult succes jucând în comedii, fiind distribuită, în 1986, în seri­alul Neighbours. O producţie care i-a adus o largă popularitate în Australia şi patru pre­mii Logie, inclusiv premiul pentru „Cel mai îndrăgit actor de televiziune“. Şi fratele lor mai mic, Brendan, a fost atras de lumea reflectoarelor, dar pe partea de producţie, în calitate de cameraman – o meserie cu care se îndeletniceşte şi astăzi.

Plecarea lui Kylie în Marea Britanie a însemnat un salt uriaş de la tânăra care se visa actriţă la cea mai nouă revelaţie din muzică. „Când am terminat şcoa­la, voiam să devin actriţă. Şi, ştiind că sunt foarte mulţi actori fără un loc de muncă, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi caut un agent. Ceea ce n-a fost uşor, pentru că fotografiile care trebuiau să mă reprezinte erau făcute de fratele meu, în grădina din spatele casei. La vremea aceea, doar atât îmi per­miteam“, povestea ea pentru revista Psychologies.

Odată cu

, care a fost no.1 în topul austra­lian timp de şapte săptămâni, şi cu

, care a impus-o în topurile din lumea întreagă, Kylie a ales muzica. Dar, deşi a renunţat la

, cântecele sale de dragoste şi apariţiile ei şcolăreşti de început promovau mai departe imaginea de „the girl next door“ cu care era obişnuit publicul său australian. Iar relaţia ei cu Jason Donovan, pe care-l avusese partener şi în serial, conti­nua cumva povestea lui Charlene în viaţa reală.

image

Însă, odată cu relaţia ei cu Michael Hutchence, solistul formaţiei INXS, Kylie a reuşit să-şi învingă inhibiţiile şi să-şi transforme spectacolele în show-uri extravagante: decoruri elaborate, costume de pin-up girl şi dansatori numai unul şi unul. Asta avea să atragă după sine şi un val de critici, unii descriind-o drept „drăguţă, dar lipsită de talent“. Totuşi, hituri precum Where the Wild Roses Grow, în duet cu Nick Cave, Spinning Around, Kids, în duet cu Robbie Williams, On a Night Like This, Can’t Get You Out of My Head, In Your Eyes, Love At First Sight, Come Into My World, Slow şi I Believe in You i-au adus lui Kylie vân­zări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Nu i-a adus, însă, şi fericire în dragoste. Căci cel care a transformat-o într-o divă, în adevăratul sens al cuvân­tului, Michael Hutchence, şi care obişnuia să spună că hobby-ul său preferat era „coruperea lui Kylie“, s-a sinu­cis în 1997. Îndurerată, cântăreaţa s-a refugiat în braţele fotografului francez Stephane Sednaoui, care a descris-o ca fiind o combinaţie între „o gheişă şi o supereroină man­ga“. Dar chimia dintre ei s-a stins la fel de repede cum s-a aprins. Apoi, relaţia cu modelul James Gooding s-a ter­minat urât, după ce acesta a vândut tabloidelor o serie de detalii picante despre relaţia lor. A urmat idila cu actorul francez Olivier Martinez, între 2003 şi 2007, cel care i-a stat alături în cea mai neagră etapă a vieţii, când a fost di­agnosticată cu cancer la sân. Tot el a încurajat-o să nu facă din boala ei un motiv de-a se ascunde de lume, ci o cauză de PR şi de sănătate mondia­lă. Iar „Fenomenul Kylie“ a însemnat ca de două ori mai multe australience decât media anuală să înceapă să meargă la control. A urmat conva­lescenţa. Dar şi despărţirea dureroasă de Olivier, care îşi dorea o familie şi care a obţinut-o lângă un alt superstar, actriţa Halle Berry.

Iar australianca, după ce şi-a lins rănile, s-a consolat cu modelul Andres Velencoso, despre care ajunsese să creadă, la un moment dat, că este alesul ei. Însă a venit şi anul 2013, care a fost unul tumultuos şi care a marcat despărţirea ei de spaniol. Acelaşi an în care Minogue şi-a schimbat şi echipa managerială şi a renunţat la asistentul personal, cu care colabora de peste un deceniu. I-a păstrat lângă ea doar pe părinţii ei, care i-au fost alături în fiecare turneu – mama pe post de consultant de coregrafie şi costume, iar tatăl drept consi­lier financiar. Şi tot în 2013, Kylie avea să petreacă pentru prima dată Revelionul de una singură. „Nu mai făcusem niciodată aşa ceva. Am simţit că nu voiam să merg ni­căieri. Chiar nu voiam să merg la o petrecere doar pentru că aşa se presupune că ar fi trebuit să fac. Abia aşteptam ca nimeni să nu mă mai deranjeze în seara aia“, a povestit ea pentru Daily Mail.

image

Acum, lumea vorbeşte cum că ar fi din nou îndră­gostită, de data aceasta de afaceristul ungur Andre Balasz, cu care s-a afişat în cadrul unui eveniment monden din Londra. Balasz deţine un lanţ de hoteluri şi restaurante peste tot în lume, printre care se numără şi celebrul Château Marmont din Los Angeles. Şi e la fel de renumit şi în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, devenind un adevărat vânător de celebritate, după ce-a ţinut la braţul său femei precum Uma Thurman, Came­ron Diaz, Courtney Love şi Chelsea Handler.

image

Iar Kylie, care timp de doi ani a fost jurat în ediţia britani­că a emisiunii The Voice, recunoaşte că, deşi are momente în care şi-ar dori mai multă intimitate, îi place la nebunie să fie în vizor. „Am o personalitate dublă. Pe de o parte, am nevoie de lucruri simple, cum ar fi liniştea, câteva zile în care să nu vorbesc cu nimeni, să merg cu cortul undeva sau să fac snowboard. Pe de altă parte, am nevoie de stră­lucire, de celebritate şi de tot ceea ce presupune ea.“

foto: hepta, guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg