Kylie Minogue, la 50 de ani! Viaţa în imagini a Zeiţei Pop

7 iunie, 2018
FotoJet (1) (3) jpeg

A împlinit jumătate de secol şi arată mai bine ca niciodată! Cântăreaţa australiană are o carieră de succes, care se întinde pe zeci de ani, şi o viaţă personală din care n-au lipsit încercările şi dezamăgirile amoroase.

image

Kylie Ann Minogue s-a născut pe 28 mai 1968 şi a devenit cunoscută după ce a apărut în telenovela australiană Neighbours. Episodul în care personajul ei s-a măritat cu personajul interpretat de Jason Donovan a fost urmărit, numai în UK, de 20 de milioane de oameni!

Născută în Melbourne, Australia, Cel mai de succes artist australian al tuturor timpurilor s-a mutat în Marea Britanie în anii '90 şi şi-a lansat primul album muzical, Kylie, în 1988. Fever şi Can't Get You Out of My Head şi Fever au devenit instant hituri şi în Statele Unite, unde cel din urmă a fost desemnat una dintre cele mai de succes piese muzicale ale anilor 2000, cu vânzări de peste 10 milioane de exemplare.

În 2005, când se afla în topul carierei şi avea întreaga lume la picioarele ei frumoase, Kylie a fost diagnosticată cu cancer la sân. Se afla în timpul turneului Showgirl: The Greatest Hits Tour. După administrarea tratamentului şi recuperare, Minogue s-a întors pe scenă, denumind restul turneului Showgirl: The Homecoming Tour, iar revenirea ei în lumina reflectoarelor a fost un adevărat triumf.

Artista şi-a făcut debutul pe marele ecran în 1989, în The Delinquents, după care a apărut şi în filme precum Moulin Rouges! (2001).

Până în 2015, vânzările albumelor ei s-au ridicat la peste 80 de milioane, Kylie Minogue devenind o adevărată music icon. Însă viaţa ei personală a ţinut şi ea prima pagină a ziarelor. De la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, Kylie a avut o relaţie pasională cu liderul trupei INXS Michael Hutchence, după care frumoasa australiancă s-a cuplat cu nimeni altul decât Lenny Kravitz, în 1991.

Altă idilă care a fost pe placul tabloidelor de pretutindeni a fost cea cu actorul francez Olivier Martinez. Ei s-au întâlnit la ceremonia Grammy din 2003 şi au fost împreună până în 2007. Minogue a declarat post-despărţire că a fost întristată de acuzaţiile de infidelitatea aduse acestuia. I-a sărit în apărare, mai ales pentru loialitatea de care actorul a dat dovadă în timpul tratamentului ei pentru cancer.

Din 2008 până în 2013, a fost implicată într-o relaţie cu modelul Andres Velencoso, iar în noiembrie 2015 blondina a confirmat că are un iubit, pe actorul britanic Joshua Sasse. Cei doi chiar au ajuns să se logodească, în februarie 2016, însă, un an mai târziu, Kylie a confirmat ruperea logodnei.

La 50 de ani, însă, soarele răsare din nou pe strada ei! Zilele trecute, presa scria despre o nouă iubire de-ale divei. Paul Solomons este numele lui şi este directorul creativ al GQ UK. Cei doi amorezi şi-au făcut deja prima apariţie publică împreună, pe 4 iunie, şi par cât se poate de fericiţi!

Dă click pe imaginile de mai jos pentru a o admira pe Kylie Minogue!Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg