Kylie Minogue, oaspete de onoare la o paradă gay

5 martie, 2012
ang8 gzcaaaywck jpeg

Cântăreaţa australiană a participat în calitate de invitat de onoare la ediţia din 2012 a paradei Mardi Gras, organizată de comunitatea minorităţilor sexuale din Sydney

Cântăreaţa australiană a participat în calitate de invitat de onoare la ediţia din 2012 a paradei Mardi Gras, organizată de comunitatea minorităţilor sexuale din Sydney, la care au asistat peste 300.000 de persoane.

Considerată de foarte mulţi ani un veritabil "idol" pentru comunitatea gay din lumea întreagă, Kylie Minogue a fost o prezenţă mult aşteptată la parada Mardi Gras organizată sâmbătă seară în Sydney.

Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani a fost invitata de onoare a paradei organizată în fiecare an pe Oxford Street din metropola australiană de comunitatea homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor. Artista a susţinut apoi un recital special, la petrecerea organizată după paradă, la Hordern Pavilion din Moore Park din Sydney.

„A fost un show de dimensiuni epice“, a declarat cântăreaţa într-un mesaj postat pe Twitter la scurt timp după încheierea spectacolului.

image

Artista australiană a purtat la acest eveniment două ţinute spectaculoase create de designerul Jean Paul Gaultier, o tiară creată de designerul londonez Stephen Jones şi o îndrăzneaţă rochie fără spate creată de casa Pucci.

Artista australiană, care a participat la parada Mardi Gras din Sydney şi în anul 1998, a fost onorată de organizatori printr-o defilare specială a unui car alegoric, a cărui temă centrală s-a inspirat din viaţa şi cariera celebrei cântăreţe.

După eveniment, cântăreaţa a vorbit despre actuala legislaţie din Australia, care interzice căsătoriile între persoanele de acelaşi sex: "Cred că ar trebui să fie legalizate. Întotdeauna am spus că dragostea este dragoste. Sper că toate obstacolele din calea legalizării lor (a căsătoriilor gay, n.r.) vor dispărea în curând".

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg