La 17 ani, fiica regretatului actor Heath Ledger seamănă tot mai mult cu el

6 ianuarie, 2023
Matilda Ledger a moştenit trăsăturile celebrului său tată, Heath Ledger.
Matilda Ledger a moştenit trăsăturile celebrului său tată, Heath Ledger.

La aproape cincisprezece ani de la dispariţia tatălui său, fiica sa adolescentă, Matilda, a avut o rară apariție publică alături de mama sa, actrița Michelle Williams.

Moștenirea lui Heath Ledger continuă să trăiască prin filmele sale și prin fiica lui și a lui Michelle Williams, Matilda Ledger (42). O adolescentă destul de scumpă la vedere, dar care, din fotografiile publicate recent de "Daily Mail", seamănă tot mai mult cu celebrul său tată.

Într-o rară apariție publică alături de mama sa, actrița Michelle Williams, Matilda Ledger, care acum are vârsta de 17 ani, are exact trăsăturile faciale ale tatălui său. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni şi un pulover, adolecenta are aceeaşi atitudine relaxată şi nonşalantă a regretatului Heath Ledger. Până şi şuviţele ei ondulate şi blonde sunt exact ca cele ale starului din "The Dark Knight", care a murit subit în 2008, la vârsta de doar 28 de ani.

Heath Ledger   profimedia 0024051634 jpg

Matilda Ledger seamănă cu tatăl ei și din punct de vedere al personalității. "Ea are un număr enorm de maniere ale lui. Este foarte curioasă, are energia lui, pentru că Heath nu a dormit niciodată de când avea doi ani și Matilda este la fel", a povestit, la un moment dat, tatăl lui Heath, Kim Ledger. "Ea are energia lui", susţine şi Kate Ledger, sora lui Heath, pentru postul australian Channel 10, în urmă cu câțiva ani. "Heath nu a mai dormit de când avea doi ani, iar Matilda este la fel. Are o minge de energie și radiază această mică aură".

După moartea lui Heath prin supradoză accidentală în 2008, Michelle Williams a jurat să își protejeze copilul. "Sunt mama celei mai tandre, frumoase și pline de viață fetițe, care este imaginea fidelă a tatălui ei", spunea ea după moartea prematură a lui Heath. "Mă agăţ de prezența lui din interiorul ei, care se dezvăluie în fiecare zi. Eu și familia o privim pe Matilda cum șoptește copacilor, îmbrățișează animalele și face pași, doi câte doi, și știm că el este încă cu noi. Va fi crescută în cele mai frumoase amintiri cu el."

Mai multe pentru tine...

În 2017, Michelle a vorbit despre modul în care fiica ei a evoluat. "De Ziua Mamei, fiica mea mi-a dat o felicitare pe care scria: "Mamă, îți mulțumesc că mă lași să fiu eu" și era o poză cu cineva pe tocuri înalte pe un skateboard", a povestit actriţa în timpul unei conferințe de presă, la Festivalul de Film de la Cannes. "Acesta este scopul meu final; asta vreau să facă, să trăiască din plin", a adăugat Michelle.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg