La 41 de ani! Cameron Diaz, „numai picioare“ pe o copertă glossy

2 iulie, 2014
cameron2 jpeg

Pe măsură ce îmbătrânesc, aceste vedete de la Hollywood renunţă la cât mai multe haine, în public. Se merge, cumva, pe principiul: un an în plus, o haină în minus. E drept că după ce ne-a arătat cam tot ceea ce are ea mai bun în filmul Sex Tape, şi nu ne referim aici neapărat

Pe măsură ce îmbătrânesc, aceste vedete de la Hollywood renunţă la cât mai multe haine, în public. Se merge, cumva, pe principiul: un an în plus, o haină în minus.

E drept că după ce ne-a arătat cam tot ceea ce are ea mai bun în filmul Sex Tape, şi nu ne referim aici neapărat la talentul actoricesc, era şi culmea ca actriţa de 41 de ani să facă pe timida pentru coperta ediţiei americane a revistei Esquire.

Cameron a avut nevoie doar de-un costum de baie întreg, negru, pentru un plus de dramatism, pentru a-şi pune în valoare acele picioare kilometrice, care încă o ţin în cursa pentru roluri în Cetatea Filmului. Într-o altă fotografie, de interior, actriţa ne arată că o camaşă albă îi vine mai bine unei blonde fatale dacă este… udă.

În rest, în interviul care însoţeşte pozele, dacă îl mai citeşte cineva, Diaz vorbeşte despre relaţia cu mignonul rocker Benji Madden şi despre faptul că încă nu-şi doreşte copii.

image


Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi