La 48 de ani, Penélope Cruz a pozat în body de latex pentru coperta „Vogue“

1 septembrie, 2022

Frumoasa actriță spaniolă demonstrează că încă se menține în topul celor mai sexy femei, chiar dacă se îndreaptă vertiginos spre vârsta de 50 de ani.

Penelope Cruz in Vogue Spania (1) jpg

Cine ar spune că această brunetă în body de latex de pe coperta „Vogue“ Spania, având aerul unei Lara Croft urbane, are 48 de ani? Da, ați citit bine, chiar 48 și încă foarte sexy! Căci actrița spaniolă Penélope Cruz nu se codește să-și spună vârsta, dar nici nu prea o arată, ce-i drept! Și e cu atât mai admirabil cu cât acel abdomen plat, marcat de centura lată din talie, a adăpostit nu demult două sarcini, purtate la 36 și 39 de ani.

De obicei, destul de cuminte și de clasică în aparițiile sale, Penélope Cruz a fost dispusă acum la experimente, iar rezultatul este unul de aplaudat. Iar fanii sunt extaziați s-o vadă expunându-și picioarele super tonifiate și decolteul generos.

Aceste imagini vin în contrapondere cu cele surprinse în Modena, Italia, pe platourile de filmare ale producției „Enzo Ferrari – Omul și Mașina“, în care actrița spaniolă joacă rolul soției celebrului constructor de automobile Enzo Ferrari, Laura Garello. Pentru acest rol, Penélope Cruz a fost transformată într-un icon al anilor ’50, cu o tunsoare bob lung, un deux-pièce cu fustă cambrat pe talie, poșetă și pantofi în stilul acelei epoci. Un rol în care abia așteptăm s-o vedem, cu atât mai mult cu cât regizorul Michael Mann promite o poveste emoționantă și cât se poate de reală, o frântură din viața geniului de la Maranello.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg