La 54 de ani, Anca Țurcașiu se iubește cu un tinerel. Cu ce imagini HOT s-a mândrit artista

20 august, 2024

Cântăreața este bunică, dar arată senzațional și iubește nebunește. Se bucură de vară, anotimpul său preferat și de destinația sa preferată: Litoralul Mării Negre.

banner Anca Turcasiu png

De zeci de ani, pentru Anca Țurcașiu vara este sinonimă cu stațiunea Mamaia din Constanța, locul unde cântă în fiecare seară. Iar zilele sunt rezervate savurării cadrului de poveste de la Marea Neagră.

Însă ceva nou s-a întâmplat. O premieră neașteptată: Anca Țurcașiu, așa cum nu am mai văzut-o de mult. Artista s-a îndrăgostit.

După un mariaj de 20 de ani cu medicul Cristian Georgescu, cântăreața a divorțat în urmă cu 4 ani. Atunci Anca Țurcașiu mărturisea că a greșit punându-se mereu pe locul 2. Și a promis să se prioritizeze. A fost atentă la fericirea ei și la lucrurile care îi dădeau mulțumire.

Pe acest fundal, de femeie matură, vindecată și echilibrată a venit o nouă iubire. Din câte se vede, cu un bărbat mai tânăr decât ea. Cu toate acestea, artista pare că a renăscut, e toată numai un zâmbet.

Anca Țurcașiu PNG

După ce presa mondenă a scris că este într-o relație, Anca Țurcașiu nu s-a mai ascuns și a confirmat totul. Mai mult, încearcă să nu se supere pe paparazzi că i-au adus viața personală în prim plan. Afirmă că, în final, toată această atenție o măgulește și este tot o formă de iubire și apreciere pentru ea.

Anca Țurcașiu 1 PNG

Într-o postare pe Instagram, vedeta a arătat și câteva fotografii cu noul bărbat din viața ei.

Anca Țurcașiu 2 PNG

Mesajul care însoțește fotografiile e cât se poate de clar și nu lasă loc de interpretări. ”Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider…. am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc.

E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții…. e perfect.

Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.

Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire.

Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!”, a transmis cântăreața și actrița.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg