La 56 de ani, Carla Bruni a avut apariții de femme fatale pe covorul roșu de la Cannes

20 mai, 2024

Fostul manechin al anilor 1990 a urcat pe treptele Palais des Festivals într-o rochie aurie orbitoare, care a fost senzația serii.

Carla Bruni la Cannes 2024. FOTO: Getty Images
Carla Bruni la Cannes 2024. FOTO: Getty Images

Fosta Primă Doamnă a Franței demonstrează că, și la vârsta de 56 de ani, are încă forță de seducție, scoțând și anul acesta la Cannes arsenalul ei de autentică femme fatale.

După ce a făcut senzație cu o zi înainte într-o rochie de smarald la o petrecere Chopard pe plaja Carlton, Carla Bruni continuă să impresioneze. La Festivalul de Film de la Cannes din 18 mai, cu ocazia proiecției filmului „Emilia Perez”, al regizorului francez Jacques Audiard, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy a pășit pe covorul roșu într-o impresionantă rochie Celine aurie.

Cu o croială pe corset, un decolteu în formă de inimă, o crăpătură laterală - care a lăsat la vedere un picior perfect tonifiat și sigur pe tocul de 10 cm al sandalei - și pietre care semănau cu solzii de sirenă, rochia dădea impresia că a fost sculptată pe silueta modelului.

Pentru accesorizare, Carla Bruni a purtat bijuterii strălucitoare Chopard cu diamante albe și galbene și pantofi Aquazzura, lăsând numeroși fotografi să încerce să imortalizeze acest moment de mare clasă. Fosta Primă Doamnă își cultivă stilul plin de farmec în fiecare sezon pe La Croisette. Ca la cea de-a 76-a ediție, în mai 2023, când soția lui Nicolas Sarkozy a optat pentru o rochie cu bustieră strălucitoare în timp ce urca treptele.

Apariția fostei Prime Doamne a Franței ar putea, de asemenea, să amintească de istoricul show de podium Versace primăvară/vară 2018. În acea zi, pentru a-i aduce un omagiu designerului Gianni Versace, care murise cu douăzeci de ani mai devreme, cinci supermodele au aprins podiumul, toate îmbrăcate în rochii din lamé auriu. Printre ele: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen... și Carla Bruni, toată numai zâmbete, ținând-o de mână pe Claudia Schiffer.

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg