La 56 de ani, Carla Bruni a avut apariții de femme fatale pe covorul roșu de la Cannes

20 mai, 2024

Fostul manechin al anilor 1990 a urcat pe treptele Palais des Festivals într-o rochie aurie orbitoare, care a fost senzația serii.

Carla Bruni la Cannes 2024. FOTO: Getty Images
Carla Bruni la Cannes 2024. FOTO: Getty Images

Fosta Primă Doamnă a Franței demonstrează că, și la vârsta de 56 de ani, are încă forță de seducție, scoțând și anul acesta la Cannes arsenalul ei de autentică femme fatale.

După ce a făcut senzație cu o zi înainte într-o rochie de smarald la o petrecere Chopard pe plaja Carlton, Carla Bruni continuă să impresioneze. La Festivalul de Film de la Cannes din 18 mai, cu ocazia proiecției filmului „Emilia Perez”, al regizorului francez Jacques Audiard, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy a pășit pe covorul roșu într-o impresionantă rochie Celine aurie.

Cu o croială pe corset, un decolteu în formă de inimă, o crăpătură laterală - care a lăsat la vedere un picior perfect tonifiat și sigur pe tocul de 10 cm al sandalei - și pietre care semănau cu solzii de sirenă, rochia dădea impresia că a fost sculptată pe silueta modelului.

Pentru accesorizare, Carla Bruni a purtat bijuterii strălucitoare Chopard cu diamante albe și galbene și pantofi Aquazzura, lăsând numeroși fotografi să încerce să imortalizeze acest moment de mare clasă. Fosta Primă Doamnă își cultivă stilul plin de farmec în fiecare sezon pe La Croisette. Ca la cea de-a 76-a ediție, în mai 2023, când soția lui Nicolas Sarkozy a optat pentru o rochie cu bustieră strălucitoare în timp ce urca treptele.

Apariția fostei Prime Doamne a Franței ar putea, de asemenea, să amintească de istoricul show de podium Versace primăvară/vară 2018. În acea zi, pentru a-i aduce un omagiu designerului Gianni Versace, care murise cu douăzeci de ani mai devreme, cinci supermodele au aprins podiumul, toate îmbrăcate în rochii din lamé auriu. Printre ele: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen... și Carla Bruni, toată numai zâmbete, ținând-o de mână pe Claudia Schiffer.

FOTO: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg