La 57 de ani, Shania Twain a pozat topless: „E despre a te simți bine în propria piele“

28 septembrie, 2022

Artista canadiană a fost protagonista unei ședințe foto în timpul căreia a renunțat la cămașă, dar nu și la pălărie ori cizme.

Shnia Twain   Instagram (1) jpg

Shania Twain și-a surprins fanii cu un single nou, „Waking up Dreaming“, dar și cu o campanie de promovare, pentru care a pozat topless. O mișcare de marketing inteligentă pentru artista canadiană de muzică country, menită să atragă atenția asupra ei și a noului său produs muzical, dar și asupra formei sale fizice de invidiat.

La cei 57 de ani ai săi, Shania Twain are o siluetă suplă și niște picioare ferme care-i permit încă să poarte ținute mini, mulate ori foarte decoltate. Și, într-o industrie în permanentă emergență, artista canadiană a înțeles că reinventarea este totul și că a concura cu interprete tot mai tinere vine la pachet cu un compromis. Un compromis pe care ea l-a transformat în provocare.

Astfel, cântăreața originară din Ontario s-a lăsat fotografiată purtând doar o pălărie de cowboy și o pereche de cizme cu toc, cămașă albă, la care a renunțat, fiind prinsă în jurul taliei. Iar celor cărora li s-a părut mult prea îndrăzneață campania sa, Shania Twain le explică faptul că imaginile nu sunt doar demonstrative, ci prin ele vrea să promoveze și acceptarea și iubirea de sine.

„Am stilizat singură fotografia aceea. Aceasta este o declarație despre a mă simți confortabil în propria mea piele și a fi cu adevărat eu însămi”, a mărturisit ea pentru „The Sun”. Întrebată despre criticile pe care starurile precum Madonna le primesc pentru că poartă ținute prea îndrăznețe, Shania a răspuns: „Trebuie să fii puternică. Nu mă enervez niciodată când apar critici. Nu poți mulțumi pe toată lumea, e normal”, a răspuns ea relaxată, lăsând să se înțeleagă faptul că, după patru decenii în industria muzicii, nu-i mai pasă de ceea ce crede lumea despre ea, la nivel personal.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg