La 57 de ani, Shania Twain a pozat topless: „E despre a te simți bine în propria piele“

28 septembrie, 2022

Artista canadiană a fost protagonista unei ședințe foto în timpul căreia a renunțat la cămașă, dar nu și la pălărie ori cizme.

Shnia Twain   Instagram (1) jpg

Shania Twain și-a surprins fanii cu un single nou, „Waking up Dreaming“, dar și cu o campanie de promovare, pentru care a pozat topless. O mișcare de marketing inteligentă pentru artista canadiană de muzică country, menită să atragă atenția asupra ei și a noului său produs muzical, dar și asupra formei sale fizice de invidiat.

La cei 57 de ani ai săi, Shania Twain are o siluetă suplă și niște picioare ferme care-i permit încă să poarte ținute mini, mulate ori foarte decoltate. Și, într-o industrie în permanentă emergență, artista canadiană a înțeles că reinventarea este totul și că a concura cu interprete tot mai tinere vine la pachet cu un compromis. Un compromis pe care ea l-a transformat în provocare.

Astfel, cântăreața originară din Ontario s-a lăsat fotografiată purtând doar o pălărie de cowboy și o pereche de cizme cu toc, cămașă albă, la care a renunțat, fiind prinsă în jurul taliei. Iar celor cărora li s-a părut mult prea îndrăzneață campania sa, Shania Twain le explică faptul că imaginile nu sunt doar demonstrative, ci prin ele vrea să promoveze și acceptarea și iubirea de sine.

„Am stilizat singură fotografia aceea. Aceasta este o declarație despre a mă simți confortabil în propria mea piele și a fi cu adevărat eu însămi”, a mărturisit ea pentru „The Sun”. Întrebată despre criticile pe care starurile precum Madonna le primesc pentru că poartă ținute prea îndrăznețe, Shania a răspuns: „Trebuie să fii puternică. Nu mă enervez niciodată când apar critici. Nu poți mulțumi pe toată lumea, e normal”, a răspuns ea relaxată, lăsând să se înțeleagă faptul că, după patru decenii în industria muzicii, nu-i mai pasă de ceea ce crede lumea despre ea, la nivel personal.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg