La 68 de ani, Mădălin Voicu şi-a prezentat iubita la TV. Aceasta e cu 22 de ani mai tânără decât el

10 martie, 2021
1 madalin voicu 68 de ani jpg jpeg

Trăieşte o nouă poveste de dragoste după divorţ şi pare să fie fericit, împlinit! Cine e femeia care îi e alături lui Mădălin Voicu? 

În anul 2017, Mădălin Voicu a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu. Cei doi au decis atunci să o ia pe drumuri diferite chiar dacă au împreună doi copii, doi băieţi. Iată că Mădălin Voicu nu a stat prea mult singur, a decis să înceapă o nouă poveste de iubire. 

Acesta se iubeşte cu Adriana, o femeie cu 22 de ani mai tânără decât el. S-au afişat prima oară în public în martie 2019, atunci când au participat la relansarea Casei de discuri Electrecord. Mădălin Voicu povestit acum ceva vreme la Antena Stars că a fost dragoste la prima vedere. „Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit politicianul.

Mădălin Voicu, în vârstă de 68 de ani, stă în casa în care a locuit tatăl său, violonistul Ion Voicu, acolo unde locuieşte împreună cu mama sa. De ceva vreme,  politicianul a decis să o aducă acasă şi pe noua lui iubită. Mădălin Voicu şi-a găsit alinarea în braţele Adrianei.

Cei doi au apărut recent împreună în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. El a dezvăluit că în pandemie nu s-a plictisit, au un căţel, un papagal, aceştia îi ţin ocupaţi.

“Ei sunt cei care îmi colorează viaţa, alături de copii, dar ştiu asta şi sunt speculativi. Eu o am pe mama, care are 89 de ani, pe Gogu şi pe Mozart şi pe doamna stăpâna inelelor. Adriana este bună, lungă, caldă”. Astfel isi caracterizează Mădălin Voicu iubita.

madalin voicu si iubita adriana png png

Celebrul politician este tatăl a şapte copii pe care îi are cu cinci femei.

Foto: Click, Prima TV



Recente pe Ok! Magazine

Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg