La 7 ani de la divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin își amintește căsnicia de coșmar cu răposatul

30 mai, 2024

Marcel Toader a fost un bărbat cu un caracter foarte puternic și dur, dacă ne luăm după dezvăluirile celor două foste soții, în ordine cronologică: Gabriela Cristea și Maria Constantin.

maria constantin si toader jpg

Actuala soție a lui Tavi Clonda a vorbit în repetate rânduri despre mariajul lor complicat, despre banii pe care i-a stors de la ea și despre modul grosolan în care se purta.

Maria Constantin spune la fel, că mariajul pe care l-a încheiat așa de abrupt cu Marcel Toader i-a adus multă nefericire și devalorizare. Urmând același prototip, a făcut tot posibilul să obțină sume importante de bani de la cântăreața de muzică populară.

Ba mai mult, a avut episoade de agresiune fizică și numeroase infidelități! Maria Constantin și Marcel Toader s-au căsătorit în 2015, iar la finalul căsniciei, doi ani mai târziu, răposatul afacerist o acuza de infidelitate pe cântăreață. În 2019 el a murit, în urma unui infarct, la doar 56 de ani.

maria constantin jpg

La 7 ani de la divorț, vedeta a acceptat să facă lumină în această speță.

Maria Constantin spune că problemele din relația cu Marcel Toader au început imediat după nuntă. Fostul ei soț s-ar fi comportat ca un gentleman până atunci și abia mai târziu avea să afle, după cum spune chiar artista, că trăise într-o minciună. El ar fi mințit-o în legătură cu afacerile sale, iar Maria Constantin l-ar fi întreținut pe parcursul căsniciei.

„La un moment dat se gândea ca să regizeze ca și cum am avea o relație. Mi-a spus în mașină, mergând pe Calea Victoriei, că i-ar plăcea ca totul să nu fie o farsă și să fac parte din viața lui. Mai rar se întâmplă în ziua de azi ca un bărbat să-ți deschidă ușa de la mașină, să fie mereu în spatele tău, să te ajute în absolut orice vrei, dar toate lucrurile astea au mers așa până când a venit nunta. După nuntă toate lucrurile astea s-au schimbat, era o minciună.

Nu erau birourile lui, am aflat ulterior că erau ale unui prieten, unde chema televiziunea ca să filmeze, dar nu era spațiul lui. Era clar, eu eram singura sursă de venit în casa noastră și în relația noastră”, a spus interpreta de muzică populară într-un promo al emisiunii „În Oglindă”.

Interpreta de muzică populară mai spune că i-ar fi iertat fostului soț repetatele infidelități. Imaginile apărute în presă cu Marcel Toader și alte femei au fost făcute publice chiar de Maria Constantin.

„Nu mai este în viață ca să-l întrebăm, dar culmea este că acest om mi-a făcut cel mai mare rău. În viața lui nu eram doar eu, existau multe femei, nu eram doar eu. Și am acceptat și asta. La un moment dat au apărut niște imagini, acele imagini erau trimise de mine, primite de la prietenii mei, cu poze din casa noastră, din apartamentul renovat de mine, cu draperia care se vedea pe fundal, cu canapeaua pe care o cumpărasem eu, cu absolut tot.

Din păcate, pentru mine, pentru că atunci când am ieșit din prima căsnicie am plecat pe 0, și din a doua căsnicie la fel, pe 0. Fostul meu soț care din păcate nu mai este, avea un atuu foarte important. Era un foarte bun vânzător. Și un lucru dacă ți-l împacheta, ți-l vindea. Știa cum să manipuleze un om foarte bine”, a adăugat ea.

Foto: Facebok



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg