La 7 luni de la nuntă, Lindsay Lohan a anunțat că este însărcinată

15 martie, 2023

Actrița așteaptă primul ei copil cu Bader Shammas. Uite cum a dat vestea cea mare.

Lindsay Lohan   profimedia 0762803779 jpg

Lindsay Lohan trăiește, în premieră, miracolul maternității. Un moment pe care fanii săi îl intuiau și-l așteptau încă de când au aflat că s-a măritat cu Bader Shammas. Iar primele zvonuri potrivit cărora cuplul s-ar fi căsătorit au început să apară în luna iulie a anului trecut, după ce aceștia și-au anunțat logodna, actrița din "Mean Girls" confirmând ulterior vestea numindu-l pe finanțist "soțul meu". Iar, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, revista People a confirmat că cei doi sunt deja căsătoriți.

Lindsay Lohan e insarcinata jpg

Acum, Lindsay Lohan a anunțat pe Instagram că este însărcinată, postând o fotografie cu un body de bebeluș pe care scria: "Coming soon", însoțită de comentariul "Suntem binecuvântați și emoționați!". Încă nu se știe, însă, cât de avansată este sarcina și ce sex are copilul pe care îl așteaptă.

Cine este Bader Shammas?

Când Lindsay Lohan și-a anunțat logodna, la sfârșitul lunii noiembrie 2021, Bader Shammas, era până atunci complet necunoscut, chiar și pentru cei mai fideli fani ai ei, care nici măcar nu știau că e îndrăgostită de cineva.

Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg

Spre deosebire de mulți dintre foștii ei parteneri, Bader Shammas, în vârstă de 34 de ani, lucrează în domeniul financiar și a precizat încă de la început că nu este interesat să devină faimos, prin relația lui cu Lindsay Lohan. Și asta pentru că Bader Shammas are o carieră solidă în Emiratele Arabe Unite. El lucrează ca vicepreședinte la Credit Suisse și locuiește în Dubai, de unde și călătoriile constante ale actriței și șederile lungi în Emiratele Arabe Unite. De altfel, și contul lui de Instagram este privat și nu apare niciodată pe cel al iubitei sale, iar singura dată când a postat o fotografie cu ei doi împreună, pozând la un concert cu sora ei, a șters-o ulterior, la doar câteva ore după postare.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg