La 76 de ani Cher are un toyboy? Cine e bărbatul cu care a fost văzută ţinându-se de mână

3 noiembrie, 2022

Legendara artistă insistă că se întâlnește cu bărbați mai tineri pentru că băieții mai în vârstă nu au fost niciodată interesați de ea și nu prea a avut de ales în această privință.

Cher si Alexander Edwards   Profimedia jpg

Are 76 de ani, dar arată de parcă ar fi cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Cher face încă ravagii printre bărbaţii tineri şi nu se sfieşte să iasă cu ei în public. Încă din 2011, când se întâlnea cu comediantul și scenaristul Ron Zimmerman - cu 12 ani mai tânăr decât ea -, spunea că nu a avut niciodată prea multe opțiuni în ceea ce privește relațiile sale: "Bărbații mai în vârstă nu au fost niciodată interesați de mine. Este o concepție greșită că am avut o mare posibilitate de alegere în ceea ce privește bărbații și că am urmărit doar bărbați foarte tineri".

Preferinţa ei pentru bărbaţii mai tineri s-a manifestat încă din 1986, când Cher, care avea atunci 40 de ani, s-a îndrăgostit de primul toy boy, Rob Camilletti, zis şi Bagle Boy (Covrigarul), un tânăr actor aspirant, cu 18 ani mai tânăr decât ea, care lucra într-o covrigărie. Sunteţi şocaţi? Ei bine, acest Bagle Boy chiar i-a căzut cu tronc artistei şi a însoţit-o şi la premiile Oscar, tocmai când Cher a primit statueta pentru rolul din "Moonstruck". Relaţia a durat doar trei ani de zile, fiind supusă constant presiunii publice şi diferenţei de statut, dar Cher a declarat că el a fost marea ei dragoste. Şi asta în condiţiile în care pe lista ei de amoruri se numără chiar nume grele din showbiz, precum Val Kilmer, Tom Cruise, Bon Jovi şi chitaristul acestuia, Richie Sambora.

Numai că şi acum, la un deceniu de la acea declaraţie, când alte bunici îşi văd de croşetat şi de nepoţi, Cher încă iese... cu băieţi care i-ar putea fi nepoţi. Ultima astfel de cucerire este un fost iubit al lui Amber Rose, care se numeşte Alexander Edwards, are 36 de ani şi tocmai a scos-o la cină într-un restaurant din West Hollywood. Cei doi au fost însoţiţi şi de rapperul Tyga. Şi asta nu e tot! Paparazzi care îi aşteptau afară i-au văzut ieşind împreună de mână. Imediat, perechea a stârnit comentarii despre o posibilă nouă idilă.

Cher și Alexander Edwards au purtat ținute asemănătoare. Artista avea un top negru cu decupaje peste care avea strâns un brâu cu ţinte şi catarame, pantaloni negri cargo, o haină lungă și pantofi cu toc gros. Asta în timp ce partenerul ei a îmbrăcat un costum din piele neagră, un pardesiu şi ghete colorate.

Potrivit surselor citate de Daily Mail, artista a fost vizitată săptămâna trecută de Alexander și de Tyga la casa ei din Malibu, California, scoasă recent la vânzare pentru 85 de milioane de dolari.

Alexander Edwards și Amber Rose au împreună un fiu în vârstă de trei ani, Slash. Amber l-a acuzat că a avut aventuri cu 12 persoane, în august, pe contul ei de Instagram. Ulterior, acesta a recunoscut că a înșelat-o.

Cher a divorțat de două ori și are un fiu, Chaz Bono (53), cu fostul soț Sonny Bono care a murit în 1998, în urma unui accident la schi. Ea a mai fost căsătorită între 1975 și 1978 cu artistul Gregg Allman care a murit în 2017, la 69 de ani.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg