La 80 de ani, Joe Biden mai are un vis. Va obține, oare, al doilea mandat la Casa Albă?

25 aprilie, 2023

Așa cum a promis, actualul lider de la Washington se avântă într-o nouă campanie electorală, deși e deja cel mai bătrân președinte american.

Joe Biden si Jill Biden FOTO EPA EFE jpg

Joe Biden și-a anunțat oficial candidatura la realegere într-un videoclip de trei minute în care a încorporat imagini de la protestele din 6 ianuarie și de la marșul provocat de mișcarea pro-avorturi. În mesajul său, a atacat "republicanii MAGA" și a evidențiat timpul petrecut la Casa Albă, în timp ce a făcut apel la alegători să "termine treaba".

În vârstă de 80 de ani, Joe Biden și-a aruncat pălăria în ring, în pofida întrebărilor tot mai multe legate de vârsta sa - care va fi de 86 de ani la sfârșitul celui de-al doilea mandat! -, a sondajelor dezastruoase și a îngrijorării din partea propriului său partid cu privire la faptul că este cel mai bun candidat.

Democratul a confirmat că aceeași Kamala Harris îi va fi din nou alături ca contracandidată în alegerile interne de partid și i-a atacat pe 'extremiștii MAGA' pentru că vor să elimine "libertățile fundamentale", să reducă securitatea socială și să acorde reduceri de taxe celor bogați. De asemenea, el a luat-o în vizor pe Marjorie Taylor Greene și pe republicani, pentru că vor să interzică cărți, să dicteze "deciziile de sănătate pe care le pot lua femeile" și să le spună "oamenilor pe cine pot iubi".

El nu a menționat, însă, numele rivalilor săi republicani. Dar, în timp ce vorbea, pe ecran au apărut imagini cu deputata Greene, precum și imagini cu Donald Trump și Ron DeSantis îmbrățișați. Cei doi bărbați sunt considerați principalii doi pretendenți la nominalizarea republicană. "Fiecare generație are un moment în care a trebuit să se ridice în picioare pentru democrație. Să se ridice în picioare pentru libertățile lor fundamentale. Cred că acesta este al nostru", a declarat Joe Biden în videoclipul care a fost postat marți dimineață pe canalele sale de socializare.

"Acesta este motivul pentru care candidez pentru realegerea la președinția Statelor Unite. Alăturați-vă nouă. Haideți să terminăm treaba", și-a încheiat discursul deja cel mai bătrân președinte al Statelor Unite.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg