La 9 ani, a fost bătut de colegi până şi-a pierdut cunoştinţa. Din cauza hemoragiei craniene, Eminem nu mai ştia nici să-şi lege şireturile

25 aprilie, 2019

Rapperul de succes internaţional a avut destul “material” pentru hiturile care l-au făcut celebru, propria sa experienţă de viaţă folosindu-i ca inspiraţie pentru muzica sa.

Pe când avea numai 6 luni, artistul a fost părăsit de tatăl lui, Marshall Mathers II, care considera paternitatea o responsabilitate peste puterile lui. Despărţirea părinţilor ar fi fost mai uşor de îndurat dacă mama lui Eminem nu ar fi fost lăsată să se descurce singură cu copilul la o vârstă atât de fragedă! Aceasta avea numai 15 ani când a fost părăsită de tatăl copilului şi lăsată de izbelişte să-şi crească singură odorul. Şi s-a descurcat cum a putut ea mai bine. Şi-a luat bebeluşul şi s-a mutat în Detroit, unde a locuit, o vreme, într-o rulotă şi au trăit amândoi din alocaţia copilului.

gettyimages 50887788 jpg jpeg

Dar greutăţile financiare n-au fost singura problemă a lui Eminem, în copilăria sa. 

Mutat aiurea dintr-o şcoală în alta, copilul nu reuşea să-şi facă prieteni, iar acest lucru n-a fost privit cu ochi buni de către colegii lui, care-l considerau un singuratic şi-n ciudat. Astfel, Eminem devenise bătaia de joc a acestora şi se obişnuise deja să fie luat peste picior de către cei de vârsta lui. Asta până-o zi, când situaţia a degenerat şi până şi viaţa lui Eminem fusese pusă în pericol.

gettyimages 51610514 jpg jpeg

La 9 ani, a fost şicanat, ca de obicei, de colegii lui din clasă. Însă, de data asta, aceştia au ajuns să-l bată pe artist atât de tare, încât acesta s-a prăbuşit la podea şi şi-a pierdut cunoştinţa. Loviturile aplicate la nivelul capului i-au cauzat acestuia o hemoragie cerebrală, care l-a ţinut pe copil în spital timp de patru zile. Situaţia lui medicală era atât de serioasă şi creierul lui fusese atât de afectat, în urma bătăii primite, încât copilul nu mai ştia nici măcar cum să-şi lege şireturile sau să-şi toarne cereale într-un bol.

1 gettyimages 481437834 jpg jpeg

Primind ajutor de specialitate şi având în vedere vârsta fragedă pe care o avea, copilul a reuşit să-şi revină din starea medicală precară în care se afla. Însă efectul pe care l-a avut acel episod violent asupra băiatului s-a simţit ani de-a rândul, dacă nu chiar toată viaţa de până acum a actualului rapper…

gettyimages 484688119 jpg jpeg

Mama muzicianului a vorbit, în memoriile ei, My Son Marshall, My Son Eminem, despre nivelul ridicat de anxietate pe care fiul lui îl are şi-n ziua de azi: “E timid, are emoţii crunte atunci când trebuie să urce pe scenă, dar, cu toate astea, susţine concerte non-stop şi e una dintre cele mai cunoscute persoane din lume. Privind retrospectiv, câteodată mă gândesc că poate că n-a fost o idee bună să ne mutăm în Michigan, în 1987, unde a făcut cunoştinţă cu rapul hard-core. Dacă am fi stat în Missouri, probabil că acum lucra la o fermă sau într-o fabrică, pe undeva…”    

gettyimages 484695937 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE