La 9 ani i-a spus mamei că îşi doreşte să fie băiat! Confesiunea lui Elliot Page, actorul transsexual

17 martie, 2021
1 elliot page jpg jpeg

A anunţat că este transsexual în urmă cu câteva luni, iar acum face dezvăluiri despre perioada prin care trece! Ellen Page a devenit Elliot Page!

Ellen Page a dezvăluit în urmă cu 6 ani că este gay. În decembrie 2020 şi-a arătat public în întregime identitatea sexuală. Actriţa canadiană în vârstă de 34 de ani, cunoscută din filmul "Juno", pentru care a obţinut o nominalizare la Oscar, dar şi din alte producţii, precum "The Umbrella Academy", a anunţat pe Twitter în urmă cu câteva luni: "Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos că am ajuns în acea etapă din viaţă în care să pot scrie asta".

Tot atunci, Elliot a recunoscut că se teme îngrozitor de ura pe care o va stârni, fără a specifica în ce etapă a transformării sale sexuale se află acum, dacă urmează terapie hormonală şi va trece şi prin operaţii la nivelul organelor genitale, dar şi prin una de extirpare a sânilor.

stanga
dreapta
2 ellen page a devenit elliot page 9 jpg jpeg
3 ellen page a devenit elliot page 8 jpg jpeg
4 ellen page a devenit elliot page 7 jpg jpeg
5 ellen page a devenit elliot page 6 jpg jpeg
6 ellen page a devenit elliot page 5 jpg jpeg
7 ellen page a devenit elliot page 4 jpg jpeg
8 ellen page a devenit elliot page 3 jpg jpeg
9 ellen page a devenit elliot page 2 jpg jpeg
10 ellen page a devenit elliot page 1 jpg jpeg
1 elliot page jpg jpeg

Elliot Page şi-a făcut curaj acum şi a vorbit într-un interviu pentru Time despre perioada prin care trece, dar mai ales despre faptul că e pregătit să-i ajute şi pe alţi oameni în procesul de recunoaştere a identităţii de gen. Ultimele trei luni din viaţa sa au fost mai dificile, s-a confruntat cu o mulţime de stări, sentimente, reacţii.

"Ceea ce anticipam a fost mult sprijin şi iubire, dar şi o cantitate mare de ură şi transfobie. Cam asta s-a şi întâmplat", a dezvăluit actorul pentru celebra revistă.

Ce a trăit în copilărie Elliot Page

Elliot Page a făcut dezvăluiri şi despre copilărie, una "ciudată", după cum a afirmat. A menţionat momentul în care a simţit pentru prima dată că ar fi trebuit să fie băiat. Avea 9 ani şi abia se tunsese scurt. "M-am simţit ca un băiat. Voiam să fiu băiat. Am şi întrebat-o pe mama dacă pot să fiu cândva".

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de @elliotpage

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @elliotpage

Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page, divorţează de soţie după trei ani de mariaj: "Rămânem prieteni apropiaţi"

Se despart după trei ani de relaţie! Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page declarându-se transgender, a depus actele de divorţ. În urmă cu câteva luni îşi declara iubirea faţă de soţie, de Emma Portner, acum lucrurile s-au schimbat! Ce a intervenit între ele? Sentimentele s-au risipit aşa de repede? În urmă cu trei ani de zile, Ellen Page şi Emma Portner dezvpluiau pe reţelele de socializare, printr-o poză cu două inele, că şi-au oficializat relaţia. Au primit o mulţime de felicitări atunci, mai ales că nu se mai fereau să îşi trăiească public povestea de iubire. Apăreau împreună la evenimente, se sărutau pe covorul roşu, mergeau de mână pe stradă...erau fericite.

În decembrie 2020, Ellen Page a anunţat că a devenit Elliot Page. Actriţa spunea că e transgender. Pare că a trecut prin multe schimbări, chiar şi atunci soţia îi era alături: "Vă rog să aveţi răbdare, să ne respectaţi intimitatea şi să fiţi alături de mine pe acest drum pe care susţin viaţa trans în fiecare zi. Străluceşte în continuare, E. Te iubesc atât de mult!".

8 ellen page a devenit elliot page 3 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg