La 95 de ani, actrița Gina Lollobrigida vrea să candideze pentru un loc în Senatul Italiei

16 august, 2022

Cu o lună înainte de alegerile din Italia, celebra actriță italiană își anunță candidatura, în ciuda vârstei înaintate.

gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg

Dacă vârsta de 40 de ani e noul 30, de ce și 90-ul n-ar fi noul 80? Ei bine, chiar de-ar fi așa, Gina Lollobrigida nu are doar 90 de ani, ci 95, dar încă este foarte activă social. La vârsta la care unii își scriu testamentul, iar alții nici nu visează să ajungă măcar, celebra actriță italiană vrea să-și asume chiar un mandat de 4 ani în Senat.

Și, ca și când vârsta n-ar fi un impediment suficient, Lollobrigida vrea să candideze de partea unui partid controversat: Partidul Comunist!

„M-am săturat să-i aud pe politicieni certându-se între ei, fără să se apuce vreodată de treabă”, a declarat ea într-un interviu publicat luni în ziarul „Corriere della Sera”. „Italia este în dificultate, vreau să fac ceva bun şi pozitiv”, a spus actriţa.

3 gina lollobrigida jpg jpeg

Gina Lollobrigida, fostul star al anilor ’50 ("Beat the Devil" (1952) şi "The Hunchback of Notre Dame" (1956)), s-a consultat cu avocatul ei înainte de-a lua decizia de-a candida. Și, în cazul în care vă întrebați cam cât de lucidă este, aflați că la cei 95 de ani ai săi actrița are un tutore desemnat de o instanţă judecătorească, după o dispută în familie care a ținut ani de zile - aceeași instanță care a decis că nu are voie să ia singură decizii cu privire la bunurile ei.

11 ss01 gina lollobrigida twlight of the goddess vf jpg jpeg

Cât privește opțiunile sale politice și activismul său, Lollo a încercat să-şi lanseze o carieră în politică încă din 1999, când a candidat pentru Parlamentul European, dar nu a obţinut numărul de voturi necesare. „A fost o experienţă. În viaţă poţi pierde şi poţi câştiga”, a spus ea.

Rămâne de văzut câte voturi va putea strânge în septembrie, când Italia își va alege un nou parlament după căderea guvernului de uniune naţională condus de Mario Draghi la sfârşitul lunii iulie.

FOTO: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg