La ce trucuri apelează Loredana pentru a se menţine veşnic tânără?

6 ianuarie, 2015
dr  ovidiu penes si loredana jpeg

Loredana este cunoscută drept artista veşnic tânără datorită energiei debordante, dar şi a siluetei sale perfecte. Dacă până acum vedeta a spus că fericirea şi sportul sunt ajutoarele sale de nădejde în combaterea timpului, acum Loredana a recunoscut că nu se teme să apeleze şi altfel de ajutor.

Loredana este cunoscută drept artista veşnic tânără datorită energiei debordante, dar şi a siluetei sale perfecte. Dacă până acum vedeta a spus că alimentaţia corectă şi sportul sunt ajutoarele sale de nădejde în combaterea timpului, acum Loredana a recunoscut că nu se teme să apeleze şi altfel de ajutor.

Astfel, Loredana a primit de sărbători un cadou atipic de la un prieten apropiat. Dr. Ovidiu Peneş, specialist în age management şi fondatorul primei clinici de intinerire medicală din România, Clinica de Age Management, i-a dăruit artistei un program complex şi revolutionar de age management care face furori în toată lumea printre vedete şi oameni cu cariere politice şi manageriale de top.

Artista româncă este fascinată de progresele medicinei şi cercetării mondiale şi auzise de domeniul age management în America unde el există de peste 40 de ani şi reprezintă o rutină pentru persoanele preocupate de menţinerea tinereţii, a tonusului şi a stării de sănătate. “Îmi place să încerc tot ce e revoluţionar în lume. Cred că ştiinţa şi cercetarea medicală au creat instrumente reale prin care oamenii să se ferească de efectele negative ale trecerii timpului şi ale mediului stresant în care trăiesc. Cred că un program de age management înseamnă în primul rând a-ţi cunoaşte unicitatea organismului şi a şti cum să trăieşti şi ce să faci ca starea ta să fie ca în cei mai buni ani ai vieţii. Abia aştept să încep programul de age management adus în România de prietenul meu, dr. Ovidiu Penes şi să pot povesti mai multe peste câteva luni despre efectele lui asupra mea”, povesteşte cu entuziasm Loredana.

image

Domeniul age management este considerat de zeci de ani de cercetătorii din toată lumea vârful medicinei monderne, iar în România, întinerirea medicală este la început de drum. “

, consideră

specialist în age management, medic primar, doctor în ştiinţe medicale, cadru didactic la UMF Bucuresti, membru în comisiile de examinare ale studenţilor la Facultatea de Medicină şi reprezentantul României la cele mai importante congrese de age management şi anti-aging din lume.

“Românii au început să se preocupe de prevenţie şi de sănătatea lor şi cred că sunt pregătiţi să accepte că trecerea anilor nu trebuie să vină la pachet cu durerile şi problemele de sănătate. Îmi propun să arăt românilor că indiferent de vârsta pe care o au pot, daca ştiu cine sunt şi ce le face bine, să se simtă şi să arate ca în cei mai buni ani ai vieţii lor”, adauga Dr. Ovidiu Peneş.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg