La ce vârstă şi-au pierdut vedetele virginitatea

15 aprilie, 2016
johnny depp jpg jpeg

Un subiect tabu pentru unii, dar nu şi pentru cei din showbiz, care în goana după mai multă faimă şi publicitate, “dau din casă” detalii picante. Spre deosebire de cele discrete care luptă să-şi ţină viaţa privată... privată, următoarele nume cu renume ne spun la ce vârstă au făcut pentru prima dată sex şi care a fost contextul – căci prima oară nu se uită niciodată.

FOTO Getty Images, Hepta

Iată la ce vârstă şi-au pierdut vedetele virginitatea, fie că vorbim de femei ori de bărbaţi :)

Johnny Depp şi-a pierdut virginitatea la 13 ani

Johnny Depp e însurat acum cu Amber Heard

Chipeşul actor a fost muzician mai întâi, mai exact într-o trupă numită The Flame. Flacăra din el ardea şi ea de nerăbdare să descifreze tainele plăcerii erotice şi a făcut sex cu o tipă care era fană a lui, chiar în timpul unui turneu. Nu ştim ce e mai interesant: că la 13 ani a făcut prima dată sex sau că era în turneu!

Beyonce şi-a pierdut virginitatea la 19 ani... probabil

Beyonce a fost foarte cuminte la acest aspect

Diva sexy de 34 de ani are o poveste mai puţin picantă decât ar crede mulţi dintre noi. Chiar ea a zis: “Oamenii ar fi surprinşi de lipsa de experienţă pe care o avea. La 12-13 ani, am avut primul iubit, şi a continuat să fie până la 17 ani. La vârsta aceea, era mult timp. Era foarte loial şi mai matur. Iar eu eram prea tânără ca să am un iubit real – nu locuiam împreună şi nu am făcut... ştiţi voi. Aceea a fost singura mea experienţă cu un tip, iar de-atunci am mai avut un singur alt iubit în viaţa mea - Jay”. Beyonce l-a cunoscut pe actualul soţ pe când avea 18 ani, iar la 19 s-au cuplat.

Daniel Radcliffe şi-a pierdut virginitatea la 16 ani

Daniel Radcliffe era minor când a făcut sex

Actorul care l-a jucat pe Harry Potter are acum 26 de ani. Dar acum un deceniu, se pare că “a devenit bărbat” cu o anume Amy Byrne, care pe-atunci era mai mare cu şapte ani decât el. Probabil o experienţă mişto pentru Daniel!

Fergie şi-a pierdut virginitatea la 18 ani

Fergie e o persoană foarte sexuală

Cântăreaţa, care emană sex-appeal în toate videoclipurile sale din perioada Black Eyed Peas, a fost şi ea surprinsă că a aşteptat „atât“. „Dintotdeauna am fost o persoană foarte sexuală. A trebuit să mă abţin. Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani, dar a fost nevoie de multă voinţă“, a spus chiar ea. Măcar era majoră.

Katy Perry şi-a pierdut virginitatea la 16 ani

Katy Perry

De la unii nu aflăm doar la ce vârstă şi-au pierdut vedetele virginitatea, dar şi cum! Bruneta – care acum e iubita lui Orlando Bloom – a povestit că avea 16 ani şi s-a întâmplat îe scaunul din faţă a unui Volvo, în timp ce asculta un album al lui Jeff Buckley.

La ce vârstă şi-au pierdut vedetele virginitatea, în afară de cele de mai sus?

Britney Spears a făcut sex prima oară la 14 ani cu un fotbalist din liceu, Angelina Jolie tot la 14 ani când şi-a pierdut virginitatea (dar în ipostaze sado-masochiste), Jessica Simpson avea 22 de ani şi norocosul a fost primul soţ, Nick Lachey, iar Tina Fey a făcut sex la 24 de ani cu cel care i-a devenit şi soţ, şi tatăl copilului ei!Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg