La cine ajunge averea lui Philip Seymour Hoffman?

21 februarie, 2014
wenn21061614 jpeg

La trei săptămâni de la moartea regretatului actor, s-a dat citire testamentului său, depus miercuri la o instanţă din New York, punându-se astfel capăt speculaţiilor privind eventualii moştenitorii care ar fi putut intra în posesia averii sale.

La trei săptămâni de la moartea regretatului actor, s-a dat citire testamentului său, depus miercuri la o instanţă din New York, punându-se astfel capăt speculaţiilor privind eventualii moştenitorii care ar fi putut intra în posesia averii sale. Philip Seymour Hoffman, decedat pe 2 februarie, aparent din cauza unei supradoze de heroină, a lăsat cea mai mare parte a averii sale fostei lui partenere de viaţă, creatoarea de costume Marianne O'Donnell, conform unui testament depus miercuri la o instanţă din New York.

Marianne O'Donnell, cunoscută ca Mimi, a avut o relaţie cu Philip Seymour Hoffman din 1999, în urma căreia au rezultat trei copii: Cooper (10), Tallulah (7) şi Willa (5).

image

Fosta parteneră de viaţă a actorului a fost desemnată executorul testamentar al averii sale, a cărei valoare exactă nu este cunoscută.

În testamentul formulat de Hoffman în octombrie 2004, acesta a stabilit un fond fiduciar pentru Cooper, pe atunci singurul său fiu, şi a solicitat ca acesta să fie crescut în New York, Chicago sau San Francisco. În cazul în care acest lucru nu ar fi fost posibil, actorul a prevăzut în testament ca fiul său să viziteze aceste oraşe de cel puţin două ori pe an.

"Scopul acestei solicitări este acela ca fiul meu să ia contact cu cultura, arta şi arhitectura pe care le oferă aceste oraşe", se spune în testament.

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood, a fost descoperit decedat în baia apartamentului său newyorkez, pe 2 februarie, cu un ac de seringă înfipt în braţul stâng. Aproximativ 50 de pacheţele cu heroină - peste 70, potrivit altor surse -, seringi şi medicamente au fost descoperite în apartamentul său din Greenwich Village.

Totodată, autopsia actorului american, nu a oferit rezultate concludente, determinându-i pe medicii legişti din New York să anunţe că vor fi necesare teste suplimentare.

Un serviciu de comemorare a regretatului actor este prevăzut să aibă loc la sfârşitul acestei luni.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}