La doar câteva săptămâni de la nuntă, Marc Anthony și Nadia Ferreira au dat vestea cea mare!

15 februarie, 2023
8 marc anthony si nadia ferreira jpg jpeg

Da, vor fi părinți, iar burtica este chiar mare. Marți, proaspătul cuplu căsătorit și-a anunțat fanii. E primul lor copil.

Totodată, este și primul copil al Nadiei, tânăra de doar 23 de ani iată că se lase purtată de valurile iubirii și și-a întemeiat deja o familie cu cântărețul Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani.

Marc Anthony și Nadia Ferreira au decis să facă marele anunț chiar de Ziua Îndrăgostiților, la doar două săptămâni de la nunta lor fastuoasă, din Miami.

Marc Anthony și Nadia așteaptă primul lor copil jpg

”Acesta este cel mai frumos dar de Ziua Îndrăgostiților. Mulțumim, Doamne, pentru această binecuvântare uriașă în familia noastră.”, au dezvăluit Marc Anthony și Nadia Ferreira într-o postare comună pe Instagram, scrisă în spaniolă.

În imagine, vedem cum au îmbrățișat amândoi burtica ce găzduiește noul suflet, rod al iubirii lor. Nadia Ferreira are și un inel de logodnă cu un diamant uriaș.

Prietenii și fanii celor doi s-au grăbit să-i felicite. Mulți păreau dezorientați, căci sarcina nu era deloc vizibilă la nuntă. Și nici nu a trecut o lună de la marele eveniment din Miami, unde au participat o mulțime de vedete, inclusiv Victoria Beckham. Și Romeo Beckham s-a grăbit să-i felicite pe Instagram.

La nunta din Miami, Nadia Ferreira a purtat o rochie din dantelă Galia Lahav, în timp ce Marc Anthony a optat pentru un costum elegant de la Christian Dior.

Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au cuplat la începutul anului 2022, artistul a cerut-o în căsătorie deja în luna mai, ca doar 8 luni mai târziu să organizeze o nuntă mare. Și iată acum, aflăm că e pe drum și un bebeluș.

Marc Anthony mai are șase copii: gemenii în vârstă de 14 ani Max și Emme, cu Jennifer Lopez, fiica Ariana (29 ani) și fiul Chase (27 ani) cu Debbie Rosado și fiii Cristian (22 ani) și Ryan (19 ani) cu prima sa soție, Dayanara Torres.

La 54 de ani, artistul latino este pregătit pentru o nouă viață. De câteva luni, trăiește o intensă poveste de iubire cu tinerica Nadia Ferreira. Are o pasiune pentru femeile frumoase, foste concurente la Miss Univers. Marc Anthony este un latino lover autentic, care nu se dezminte nici la 54 de ani. De aceea, nu a ezitat s-o ceară în căsătorie pe superba paraguayană Nadia Ferreira.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg