La două luni de la neaşteptata sa căsătorie, Mara Bănică a publicat prima imagine cu ea însărcinată. Când va naşte jurnalista

19 august, 2021
3 mara banica jpg jpeg

În luna iunie, Mara Bănică surprindea pe toată lumea cu căsătoria ei neaşteptată. Jurnalista s-a măritat pe 12 iunie cu alesul inimii ei, căruia a ales să nu îi dezvăluie identitatea, după doi ani şi jumătate de relaţie.

Ei bine, surprizele nu se opresc aici. Jurnalista a anunţat că va fi din nou mămică. La începutul lui august, Mara Bănică a anunţat sarcina pe Facebook.

”Ştiu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de “dispariţia” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veţi vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simţi nevoia de o schimbare! Vestea cea mare însă, este faptul că eu şi soţul meu vom deveni părinţi, undeva peste cinci luni. O să avem şansa să povestim din toamna despre asta, pe îndelete!? Va mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine!”, a scris Mara Bănică pe contul său de Facebook.

Ieri Mara a postat şi prima imagine cu burtica de gravidă, pe contul său de socializare, unde este alături de medicul său.

„Am decis să împart prima mea fotografie de graviduţă cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilaşul pe lume şi care m-a susţinut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă”, a scris Mara în dreptul pozei. Mara mai are un băiat, pe Dima, în vârstă de 10 ani.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg