La început de an, planuri noi! Cuplurile celebre care şi-au spus „Adio” în 2017!

13 martie, 2017
Friends Of Rockaway 2nd Annual Hurricane Sandy Fundraiser jpeg

Acum ştim care au fost rezoluţiile pentru anul acesta al unor vedete: divorţ, luptă pentru custodie, secrete murdare de scos la iveală! Celebrităţile de la Hollywood par hotărâte ca anul acesta să facă curat în vieţile lor, chiar dacă asta înseamnă să se despartă de persoanele cu care au împărţit mulţi ani din viaţa lor. Iată ce cupluri şi-au spus ”Adio” în 2017!

Katy Perry şi Orlando Bloom

image

La sfârşitul lunii februarie, Katy şi Orlando anunţau că relaţia lor a ajuns la final. Fără resentimente şi plini de dragoste unul faţă de celălalt, cei doi au mărturisit că s-au despărţit. ”Înainte ca zvonurile false să iasă la iveală, vă confirmăm faptul că Orlando şi Katy au luat o pauză”, spunea reprezentantul cuplului. Amintim că cele două staruri au fost văzute pentru prima dată împreună în urmă cu un an, la petrecerea Vanity Fair.

Jane Fonda şi Richard Perry

image

Au trăit timp de opt ani o frumoasă poveste de dragoste. În ianuarie, însă, cei doi s-au despărţit, decizând să meargă pe drumuri separate în viaţă. Richard a fost cel care a confirmat vestea tristă pentru Page Six: ”E adevărat. Suntem, însă, încă foarte apropiaţi”.

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac

image

Şi-au început relaţia în 2012, iar doi ani mai târziu erau şi căsătoriţi. În acelaşi interval, Scarlett şi Romain au devenit şi părinţii unei fetiţe pe nume Rose. Anul acesta, în luna ianuarie mai precis, actriţa a intentat actele de divorţ, deşi – din câte am înţeles noi – Romain şi-ar fi dorit să mai lupte pentru mariajul lor sau măcar să divorţeze la notar, şi nu printr-un tribunal.

Adriana Lima şi Julian Edelman

image

Erau împreună doar de un an şi lucrurile păreau să avanseze frumos între cei doi. Din păcate, purtătorul de cuvânt al supermodelului a anunţat că s-au despărţit din cauza programelor mult prea încărcate.

Paul Wesley şi Phoebe Tonkin

image

Au fost un cuplu timp de patru ani şi toată lumea se aştepta ca aceste două staruri de seriale să ajungă în faţa altarului. Iată, însă, că iubirea lor s-a stins şi cei doi s-au despărţit. ”Relaţia şi-a urmat cursul natural. Sunt încă buni prieteni”, spunea o sursă care a confirmat această veste.

Chris Evans şi Jenny Slate

image

Ei au fost împreună doar un an şi au avut una dintre cele mai discrete relaţii. N-au pozat împreună de prea multe ori, paparazzi nu i-au surprins nicicum, aşa că vestea nu ne-a surprins. În februarie, cei doi au anunţat că nu mai formează un cuplu.

Jaden Smith şi Sarah Snyder

image

Vă mai amintiţi pozele în care fiul lui Will Smith se săruta pătimaş cu o tânără domnişoară? Ei bine, sunt istorie acum, pentru că cei doi au decis să se despartă după o relaţie de aproape doi ani. Ce-i drept, nu sunt nici la vârsta la care să ne aşteptăm ca relaţia lor să reziste.

Nicky Minaj şi Meek Mill

image

În ianuarie, celebra cântăreaţă a confirmat, prin Twitter, că nu mai formează un cuplu cu logodnicul ei: ”Pentru a confirma despărţirea, da, sunt singură! Mă concentrez pe muzică şi pe munca pe care o s-o împărtăşesc cu voi foarte curând.”. Cei doi au fost împreună aproape un an.

Cuba Gooding  Jr. şi Sara Kapfer

image

După un mariaj de peste 20 de ani, Cuba Gooding i-a intentat divorţ soţiei sale. Totul s-a întâmplat în ianuarie, la trei ani de când făcuse soţia lui acest pas. Cei doi s-au îndrăgostit pe când era în liceu şi au avut o relaţie amoroasă de şapte ani până să se căsătorească în martie 1994. Împreună au trei copii, pe fii Spencer şi Mason şi pe fiica Piper.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg