La mare, la soare. Vedetele şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la plajă. Uite cât se bine arată în costum de baie!

30 decembrie, 2019
1 fotojet jpg jpeg

În loc să se bulgărească cu zăpadă prin Aspen şi să schieze pe pârtie, aceste staruri au preferat căldura soarelui în vacanţa lor de iarnă. Şi, zău aşa, cine le poate blama?

Eva Longoria

Actriţa din Neveste disperate a vizitat-o pe prietena ei Victoria Beckham în Marea Britanie, de sărbători, după care şi-a prelungit binemeritata vacanţă. După Crăciun, Eva a evadat, împreună cu familia ei, tocmai în Mexic, mai exact în Cabo San Lucas, locul preferat de celebrităţile americane.

Eva, alături de Victoria Beckham şi familia ei, de Crăciun

wwwwwwwwwwwwwwwwwwww jpg jpeg

Longoria şi-a făcut selfie-uri în costumul de baie, după care s-a pozat şi cu copilul ei, simpaticul Santiago, care s-a bucurat din plin de razele soarelui şi de valurile oceanului.

11 eva iar jpg jpeg

De când a reuşit să scape de surplusul de kilograme acumulat în timpul sarcinii, actriţa de 44 de ani nu se mai satură să-şi afişeze fizicul desărvârşit. Adevărul e că arată foarte bine, având în vedere faptul că a devenit mamă abia anul trecut, că are o înălţime care nu prea o avantajează (1,57m) şi o vârstă la care parcă devine mai greu să slăbeşti oricând îţi doreşti…

Mark Wahlberg

Actorul e cât se poate de constant în alegerile pe care le face, iar acest lucru se vede şi atunci când pleacă în vacanţă. Mark şi-a luat familia, adică pe soţia Rhea Durham şi pe cei patru copii ai lor - Ella Rae (16), Michael (13), Brendan (11) şi Grace Margaret (9) - şi a zburat spre aceeaşi destinaţie pe care o preferă în fiecare an, încă din 2014 – Barbados.

17 mark jpg jpeg

Capul familiei Wahlberg s-a întors pentru al cincilea an consecutiv în Caraibe, ştiind că acolo se va simţi minunat, ca de fiecare datp. Ceea ce s-a întâmplat şi anul acesta. Cei şase membri ai familiei s-au bălăcit în apă, au stat la soare şi s-au distrat de minune în cele câteva zile de concediu ale actorului de 48 de ani.

Şi, apropos de actorul de aproape 50 de ani, Mark şi-a păstrat condiţia fizică din tinereţe, când cocheta cu muzica şi nu plănuia încă să devină unul dintre cei mai bine cotaţi actori de la Hollywood. Hm!...

Bella Hadid

Ne-am obişnuit deja cu ipostazele sexy în care pozează topmodelul de fiecare dată când pleacă în vacanţă, iar iarna aceasta Bella n-a făcut nicio excepţie. S-a lăsat fotografiată de paparazzi sau chiar de prietenii ei în fel şi chip, după care şi-a făcut şi ea câteva selfie-uri, în care să se vadă cât mai clar trupul ei filiform.

10 bellaaa jpg jpeg

Fie că este sau nu pe placul vostru, Hadid şi-a etalat talia subţire şi picioarele interminabile în cele câteva zile petrecute, în decembrie, în St. Barts, iar, înainte de asta, în Miami.  

Kate Beckinsale

O avea ea 46 de ani, dar nu-i dai o zi peste 25! Superba actriţă arată demenţial şi ştie şi ea prea bine acest lucru, etalându-şi constant atuurile fizice pe social media. Chiar şi când a mers în Los Cabos, Mexic, luna aceasta, a făcut paradă de costume de baie şi poziţii perfect ademenitoare ale trupului ei armonios.

14 kate bun jpg jpeg

Odată cu fotografiile în care îşi expune neîncetat silueta, au apărut şi criticile adresate lui Beckinsale. Fanii îi reproşau că prea îşi afişează fizicul la vârsta ei şi că încercarea ei de-a atrage astfel atenţia asupra ei nu poate fi decât una disperată. Noi n-o blamăm pe Kate pentru imaginile sexy cu ea, ci doar o invidiem pentru felul în care arată!

foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg