La mulţi ani, Angelina Jolie! 5 evenimente importante din preajma celor 40 de ani

4 iunie, 2015

Angelina Jolie este una dintre puţinele celebrităţi a cărei popularitate depăşeşte graniţele ţărilor, raselor sau religiilor. Pe ea o poţi vedea paşind graţios pe covorul roşu la Hollywood, dar şi descurcându-se de minune în faţa oricărui lider politic din această lume.

Iar acest an a fost unul important pentru Angelina Jolie atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Iată cinci motive potrivit cărora anul acesta a fost unul extrem de important pentru Angie!

1. Mr and Mrs Pitt

Atunci când nimeni nu se mai aştepta, Angelina şi Brad şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Paris, în faţa copiilor lor. Fericitul eveniment a avut loc pe 23 august şi a dovedit că a meritat aşteptarea tuturor.

2. Jurnalul operaţiilor

După dubla masectomie preventivă din 2013, Angelina a decis să-şi extirpeze ovarele, având în vederecă medicii i-au dat 50% şanse pentru a face cancer ovarian. După acest moment, Angelina a scris un articol în New York Times pentru a-şi motiva alegerea şi pentru a trage un semnal de alarmă.

3. ”Unbroken”

Anul acesta am văzut-o pe Angelina urcând pe scaunul de regizor. Angelina a dovedit că poate excela şi pe acesta plan, în ciuda tuturor previziunilor. Prestaţia sa în pelicula Unbroken a fost aclamată de către fani din toată lumea.

4. Distincţii regale

Actriţa a primit Insignia of an Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St. Michael and St. George. Distincţia i-a fost inmânată chiar de Regina Elisabeta a Marii Britanii, ca recunoaşterii a campaniei sale împotriva violului în zonele de război.

5. ” A fi diferit e bine”

Nu i-a fost niciodată frică să iasă din mulţime şi să arate că este diferită. Aşa că atunci când a acceptat premiul Kids Choice Awards pentru pelicula Maleficent, Angelina a susţinut un discurs emoţionant. Angelina Jolie a declarat atunci că ”a fi diferit este bine şi că nu este nimic în neregulă cu oamenii care simt că-şi găsesc locul undeva anume. ”Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg