La mulţi ani, Kate Middleton! Curiozităţi despre viaţa Ducesei de Cambridge!

9 ianuarie, 2016
kate middleton hepta 2188278 jpg jpeg

Catherine s-a născut pe 9 ianuarie 1982, fiind primul copil din cei trei ai lui Michael Francis Middleton, fost dispecer aerian la British Airways, şi ai lui Carole Elizabeth Middleton, fostă stewardesă. Pe linie maternă,

Azi e sărbătoare mare la Palatul Buckingham: Kate Middleton îşi aniversează împlinirea celor 34 de ani. Şi cum Ducesa pare că are tot ce-şi doreşte nu ne rămâne decât să-i urăm o viaţă fericită şi la cât mai multe apariţii, cel puţin la fel de rafinate ca cele de până acum!

image

Haideţi, totuşi, să ne delectăm cu câteva informaţii interesante despre Ducesa de Cambridge!

Catherine s-a născut pe 9 ianuarie 1982, fiind primul copil din cei trei ai lui Michael Francis Middleton, fost dispecer aerian la British Airways, şi ai lui Carole Elizabeth Middleton, fostă stewardesă. Pe linie maternă, strămoşii lui Kate făceau parte din clasa muncitoare din Durham. Pe linie paternă, bunica lui Kate era membră a clanului Lupton, o familie cunoscută şi respectată în Leeds pentru implicarea ei în administraţia locală şi pentru afacerile întreprinse în domeniul comercial.

Kate şi-a început educaţia la şcoala St. Andrew din Berkshire şi, pentru o scurtă perioadă de timp, a fost elevă la Devon House. Apoi a studiat la colegiul Marlborough şi a urmat cursurile Universităţii St. Andrews, unde l-a întâlnit pe Prinţul William şi unde a studiat Istoria Artei. Primul ei job a fost acela de-a promova linia de accesorii a brandului Jigsaw.

image

După ce a renunţat la slujba ei de la Jigsaw, Kate a declarat că e pasionată de fotografie şi a urmat câteva cursuri în particular cu Mario Testino. Dar, deşi la acea vreme spera să devină fotograf profesionist, această ocupaţie a rămas la stadiu de hobby.

Soţia Prinţului William este foarte discretă şi precaută în relaţia cu mass-media, atu extrem de apreciat de regina Elisabeta a Marii Britanii. Cu toate acestea, potrivit unui studiu publicat de „Global Language Monitor“, ea e pe cale s-o eclipseze pe Prinţesa Diana ca star media al familiei regale, având în vedere numărul de ştiri care fac referire la ea şi celebritatea pe care internetul i-a adus-o deja.

image

Împreună cu Prinţul William, Catherine a constituit un fond de caritate, prin care banii primiţi cadou de nuntă vor fi donaţi unor asociaţii umanitare. Totodată, ea a mărturisit că doreşte să se folosească de noul ei statut pentru a atrage contribuţii pentru diverse acţiuni filantropice.

Alte lucruri pe care nu le ştiai despre viaţa lui Kate Middleton

image

Se pare că aleasa fiului cel mare al Dianei nu are, până la urmă, o origine chiar atât de modestă. Dimpotrivă! În arborele ei genealogic s-ar fi găsit o ramură… albastră. Atenţie, însă! Aceasta este una comună şi iubitului ei, cei doi „împărţind“ un strămoş de-a 12-a generaţie, pe Sir Thomas Leighton. De acesta, ofiţer şi diplomat în era elisabetană, nu se leagă chiar cele mai plăcute amintiri. Tiranic şi coleric, Leighton a guvernat insula Guernsey cu o mână de fier, timp de patruzeci de ani, în timpul domniei celei supranumite Regina Fecioară. Din mariajul cu Elizabeth Knollys, damă de companie a Elisabetei I, Sir Thomas a devenit tatăl unui băiat şi a două fete, Elizabeth şi Anne, înaintaşe ale lui Kate, respectiv William. De-a lungul secolelor, urmaşii lui Elizabeth s-au „amestecat“ cu plebea, până la un anumit Tom Ashford, negustor obscur din Stratford-upon-Avon, a cărui familie ajunsese să locuiască în grajduri în anul 1800. În schimb, descendenţii Annei au urcat treaptă cu treaptă scara socială, până în momentul în care Adelaide Seymour s-a căsătorit, în 1854, cu Frederick IV, conte Spencer, stră-străbunicul prinţesei Diana. Şi când te gândeşti că, nu peste mult timp, urmaşii crudului guvernator al insulei Guernsey pot deveni Regele şi Regina Marii Britanii!

Vezi şi Cele mai sexy ţinute ale prinţesei KateRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg