La mulţi ani, Majestate! Regina îşi sărbătoreşte, în mod oficial, ziua de naştere. Sărbătorita a fost toată numai un zâmbet! Imagini de la eveniment

12 iunie, 2021
1 regina jpg jpeg

Regina Elisabeta a II-a şi-a primit cadoul oficial de ziua ei de la forţele armate britanice, care au oraganizat o ceremonie fastuoasă în onoarea suveranei, la Castelul Windsor.

În toiul scandalului cu nepotul Harry – care ameninţă să dea în judecată televiziunea naţională pentru că BBC a citat o sursă din rândul monarhiei care ar fi spus un neadevăr – Regina de 95 de ani pare complet neafectată. După ce de-abia şi-a luat „Adio!” de la cel care i-a fost alături timp de 73 de ani, Majestatea Sa găseşte puterea să meagră mai departe. Şi nu oricum, ci cu zâmbetul pe buze.

Regina Marii Britanii s-a întâlnit, zilele acestea, cu liderii mondiali, în cadrul summit-ului G7, şi s-a dovedit a fi o gazdă ireproşabilă, în ciuda scandalului în plină desfăşurare din sânul familiei sale. Mai mult, a participat la Trooping the Colour vizibil binedispusă.

Parada organizată cu ocazia zilei de naştere a Reginei Elisabeta a II-a este un cadou din partea celor mai prestigioase regimente din armata britanică, care au dorit să-şi arate loialitatea faţă de Coroană.

Într-un an în care suverana britanică şi-a pierdut soţul, pe Ducele de Edinburgh, şi a fost atacată chiar de nepotul ei, Prinţul Harry, Trooping the Colours a fost un eveniment pozitiv, lucru care s-a văzut şi pe chipul Majestăţii Sale.

În cursul zilei de vineri, Regina i-a însoţit pe Prinţul de Wales, Ducesa de Cornwall şi Ducii de Cambridge la recepţia din cadrul summit-ului G7. Iar astăzi, pe 12 iunie, s-a bucurat de ceremonia steagurilor.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg