La mulţi ani, Warren Beatty! "Tipul ăsta consumă femeile la scară industrială", a spus o cunoscută actriţă despre starul cu o viaţă plină de iubiri celebre

31 martie, 2020
1 warren deschidere jpg jpeg

Actorul a împlinit 83 de ani. Şi, ce-i drept, pe lângă soţia lui, Annette Bening, are o listă lungă de sex simboluri feminine care se gândesc la el cu ocazia acestei aniversări.

Este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din a doua jumătate a secolului XX şi a fost unul dintre cei mai iubiţi cuceritori de femei despre care s-au scris capitole întregi în presă. Asta în cazul în care există cititori foarte tineri, care îl ştiu doar ca actorul în vârstă care a făcut o gafă la Gala Oscarurilor din 2017, anunţând filmul La La Land câştigător la final, în loc de Moonlight. Pentru aceia dintre voi: v-aţi născut prea târziu. Warren Beatty a făcut istorie la Hollywood. Istorie amoroasă, dar şi pe celuloid.

I se spunea Prinţul Hollywoodului, The Pro şi Boss, cunoscând succesul înainte de Clint Eastwood, Robert Redford sau Al Pacino. Avea, de fapt, multe porecle. Peter Biskind îi spune Captain Cool şi Mr. Natural în cartea "Star", biografia lui Beatty scrisă de el. Şi da, nu a fost întâmplător pe scena Oscarurilor alături de Faye Dunaway - ei doi au jucat rolurile gangsterilor fugari în memorabilul film Bonnie şi Clyde (foto jos), din 1967, care a şi fost nominalizat la premiul Academiei Americane de Film.

De altfel, Warren însuşi a fost nominalizat la statuetă pentru acel rol. A mai fost ulterior nominalizat la Oscar atât ca regizor, cât şi ca scenarist - iar ca actor, pentru prestaţiile din Reds (1981) şi Bugsy (1992), fantasticul film despre viaţa gangsterului Bugsy Siegel.

warren si faye jpg jpeg

Este, de altfel, pelicula care l-a adus alături de actriţa Annette Bening (foto jos) - cea care, din iubită în film, i-a devenit soţie în viaţa reală, dăruindu-i 4 copii, doi băieţi şi două fete. Warren avea 55 de ani când s-a îndrăgostit de ea şi toată presa a scris atunci că

Annette l-a domesticit, în sfârşit, pe armăsarul Hollywoodului. Şi pe bună dreptate, fiindcă Beatty a pornit spre altar lăsând în urmă un lung şir de cuceriri grele.

warren si annette jpg jpeg

Pe unele dintre ele nu şi le mai amintesc nici cei care le-au apucat la vremea lor. Te-ai fi gândit, bunăoară, că Warren Beatty s-a iubit cu Jane Fonda prin 1958-1959? "Era atât de frumuşel, încât la început am crezut că e gay", a comentat ea ulterior. Deranjat de răutatea lui Fonda, Beatty a dat replica spunând că Jane făcea cel mai bun sex oral de la Hollywood.

A urmat Joan Collins. În 1960 erau şi logodiţi. "Lui Warren îi place să-şi modeleze femeile", scria ea în autobiografia ei." A trebuit să nu mai beau alcool pentru că el nu bea. A trebuit să încep să iau vitamine, pentru că el lua. Mă suna de 36 de ori pe zi. Şi era nesătul. Făceam sex de 3-4 ori pe zi în fiecare zi!", a povestit ea. Şi tot n-a fost de ajuns. Pentru că Beatty a călcat strâmb, aşa că Joan a rupt logodna, dezvăluind ulterior, în aceeaşi autobiografie, că rămăsese gravidă cu Warren, dar a făcut un avort.

În 1961 au urmat filmările peliculei Splendoare în iarbă, cu Natalie Wood - cu care, cum altfel, a avut o nouă aventură... "Warren consumă femeile la scară industrială, dar o face cu şarm", a concluzionat ea. Au urmat iubiri cu Goldie Hawn, Diane Keaton, Carol Alt, Stephanie Seymour, Daryl Hannah, Isabelle Adjani, Iman, Melanie Griffith şi chiar Madonna!

warren si madonna jpg jpeg

Despre stilul lui de cuceritor, perceput de unele femei drept arogant, s-a scris şi un cântec. Carly Simon, care i-a fost iubită o vreme, a compus "You're so vain", care a devenit hit. "You walked into a party/ Like you were walking onto a yacht (...) And all the girls dreamed that they'd be your partner", spune cântecul. Aroganţa lui a fost confirmată de mai multe voci feminine, unele completând că Warren stătea la cabina de machiaj mai mult decât femeile...

Dar partea cu adevărat interesantă la portretul lui Beatty este că n-a fost, aşa cum ziceam, doar un cuceritor. A fost, în egală măsură, un excelent cineast. În cei 60 de ani de carieră ca actor, regizor, scenarist şi producător, a fost de 14 ori nominalizat la Oscar. Şi poate că singura frustare cu care a rămas la 83 de ani este că nu a luat trofeul decât ca regizor, pentru pelicula Reds, nu şi ca actor...

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg