La Toya Jackson a făcut nuntă la 57 de ani

9 decembrie, 2013

La Toya Jackson, sora cea mare a regretatului Michael Jackson, în vârstă de 57 de ani, s-a căsătorit vineri cu partenerul său de viaţă, Jeffre Phillips, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Los Angeles. Jeffre Phillips îi este lui La Toya prieten apropiat

La Toya Jackson, sora cea mare a regretatului Michael Jackson, în vârstă de 57 de ani, s-a căsătorit vineri cu partenerul său de viaţă, Jeffre Phillips, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Los Angeles.

Jeffre Phillips îi este lui La Toya prieten apropiat de mai mulţi ani, dar şi partener de business. La eveniment au participat mama artistei, Katherine Jackson, dar şi nepotul ei, Prince, unul dintre copiii lui Michael Jackson.

Jeffre Phillips a cerut-o în căsătorie pe La Toya Jackson chiar în timpul reality show-ului "Life with La Toya", pe care La Toya Jackson îl realizează la televiziunea americană Oprah Winfrey Network (OWN). O sursă a declarat pentru revista The National Enquirer că cei doi au o relaţie de mai mulţi ani.

La Toya Jackson a mai fost căsătorită cu Jack Gordon. Cei doi s-au căsătorit în 1989, dar cântăreaţa a declarat că mariajul ei cu Jack Gordon, care i-a fost şi manager până la decesul acestuia, în 2005, a fost unul violent, deoarece fostul ei soţ o abuza şi dorea să o izoleze de prieteni şi de familie.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}