La Toya Jackson:  „Lăcomia a fost cauza morţii lui Michael“

26 iunie, 2012

Cum ieri s-au împlinit trei ani de la moartea legendarului Michael Jackson, fanii acestuia, dar şi numeroşi artişti i-au adus un omagiu acestuia prin intermediul

Cum ieri s-au împlinit trei ani de la moartea legendarului Michael Jackson, fanii acestuia, dar şi numeroşi artişti i-au adus un omagiu acestuia prin intermediul unor mesaje postate pe Twitter.

La Toya Jackson, sora megastarului, a scris că lăcomia persoanelor din anturajul lui MJ a dus la dispariţia artistului american. "Astăzi se împlinesc trei ani şi mă întristează faptul că am pierdut un artist de legendă. Lăcomia şi doar lăcomia a fost cauza morţii sale. Michael, te iubim!",spune La Toya în mesajul ei de pe Twitter.

Rapperul Wiz Khalifa a postat şi el un mesaj pe Twitter în care a declarat: "Sunt trei ani de când omenirea a pierdut o legendă. Odihneşte-te în pace, Michael Jackson. Muzica ta trăieşte mai departe pentru tine. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi". Cântăreaţa britanică Alexandra Burke a adus şi ea un omagiu celebrului cântăreţ: "Odihnească-se în pace Regele Michael Jackson. Ne e dor de tine, te iubim, iar muzica ta va trăi pentru totdeauna. Te iubim, Michael".

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer. Medicul său, Conrad Murray, a fost condamnat la sfârşitul anului 2011 la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg